Обрат: Емануела втрещи с разкритие за любовника си! (думите й скандализираха мнозина)

Обрат: Емануела втрещи с разкритие за любовника си! (думите й скандализираха мнозина)
3 (60%) 2 votes

Емануела, както обикновено, пет пари не дава за чуждото мнение!

Певицата с изумрудени очи Емануела отново показа, че е напълно естествена и директна. И пет пари не дава за хорското мнение, още повече, когато то е основано на лъжи и сплетни.

Певицата проговори за скандалите, в които се опитаха да я забъркат. А именно, че наскоро е хваната с дрога в колата си, както и че е любовница на Коцето. Първото тя отрече категорично като заяви, че през живота си не е виждала, камо ли опитвала наркотични вещества.

Емануела

Емануела затвори устите на завистниците и интригантите

Освен това е била на съвсем различно място от това, което се споменава в медиите и където уж са я спипали с коката. Колкото до темата за Константин, Емануела без да се колебае, започна да ръси суперлативи за колегата си.

„Да, така нареченият ми „любовник“ е невероятно готин човек. Усмихнат, остроумен и много забавен. Обожавам го, но за ужас на мнозина, с него ме свързва само приятелство и нищо повече. Имам мъж до себе си, но няма да разберете кой е той. И нещо друго – не е женен. Сега спокойно може да скубете коси от яд, скандал няма“, отсича чаровната Емануела.

Колкото до постоянната тема за малкия й син от Митко Динев, певицата сподели, че е постоянно до детето си и се грижи сама за него. Да, има жена, която й помага и която е при него, докато тя е на участия вечер. Но целия ден двамата прекарват заедно.

„Връщам се от участие и му правя закуска. После си играем заедно и чак след това поспивам малко. След това сме отново двамата до вечерта, когато отивам на работа. Синът ми расте и се развива постоянно пред очите ми и това е причината да не искам да го пусна на детска градина. Искам да бъда до него“, призна откровено Емануела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар