Сензация: Виж каква разкошна къща продава Слави Трифонов във Флорида! (купил я тайно преди години)

Сензация: Виж каква разкошна къща продава Слави Трифонов във Флорида! (купил я тайно преди години)
3.7 (73.33%) 6 votes

Слави Трифонов е собственик на красива къща във Флорида!

Шоумен номер едно Слави Трифонов е горд собственик на приказна къща, тип вила. И то не къде да е, а в слънчева и далечна Флорида. До момента за нея са знаели само неколцина от най-верните му хора.

Защото Дългия купил вилата инкогнито и държал това да бъде тайното му местенце за бягство и отдих от славата. Днес обаче той продава тази красота и не за друго, а защото не му остава време да я посещава.

Слави Трифонов

Слави Трифонов продава къщата си във Флорида

Знаем, че шоуменът е натоварен с огромно количество ангажименти. Той е на екран всяка вечер, прави концерти и кастинги за различни формати, а и смята да влезе в политиката.

Затова и свободното му време изтича като пясък между пръстите. И от около година и половина му било напълно невъзможно да посети имота си зад океана. Слави Трифонов мислил много, но в крайна сметка решил, че продава къщата си.

Но къща като къща ли е това?! Приказната красота се намира на самия бряг на океана. Тя е на два етажа и има огромен гараж, както и вътрешен двор. Помещенията са просторни и почти всички с уникална гледка към водната шир и плажа.

Слави Трифонов купил къщата на цена от 430 000 лева, а сега я продава повече от изгодно. Иска й 250 000 долара. „Заетостта на Слави няма да става по-малка, напротив. Той и в момента обмисля да стартира нов състезателен конкурс в шоуто си още на пролет. Затова няма смисъл да държи имот, който не може да стопанисва“, коментират източниците.

След време, когато Дългия евентуално реши да се пенсионира и да си гледа старините, той може да си купи нов палат, където си поиска. Поне пари не му липсват за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Виж каква разкошна къща продава Слави Трифонов във Флорида! (купил я тайно преди години)”

 1. Иво

  ян. 11. 2017

  И в тая лъжа няма грам истина.Отново „жълтурски“ глупости от
  псевдо „журналисти“.
  Бих искал да попитам коментиращите по-горе:
  -Толкова ли е трудно да пишете на родният си език?!
  -Срам сте за България!!!

Добавете коментар