Шок: Виж какво се случва в семейството на Кака Лара! (вечно усмихнатата водеща е в несвяст)

Шок: Виж какво се случва в семейството на Кака Лара! (вечно усмихнатата водеща е в несвяст)
3.3 (66.67%) 3 votes

Кака Лара изгуби несменяемата си усмивка, адски е притеснена!

Лазара Златарева или Кака Лара, както е позната на всички от години, напоследък изгуби вечната си широка усмивка. А причината за това е разиграващото се в дома й, разкриха близки до нея източници.

Не, проблемът не е между нея и бащата на втората й дъщеря Веселин Сивков. Водещата и операторът продължават да са в прекрасни отношения и съжителството им върви по мед и масло.

Кака Лара

Кака Лара умира от страх да не стане скоро баба

Причината за ядовете и безсънните нощи на Кака Лара е първородната й щерка Бернарда. Тя е „произведение“ на Лазара и бившия й съпруг Владо Береану и вече е пълнолетна.

Именно този факт, както и това, че Бернарда има сериозен приятел, с когото живее от известно време, кара Кака Лара да слухти и отваря очи на 16. Защото Бернарда й заявила наскоро, че е открила мъжа на живота си и вече е готова да стане майка.

„Да роди дете, представяте ли си?! На 18 години още. Извинете, но това не са годините преди 1944. Или времената на нашите баби. Кой нормален човек в днешно време не иска да си поживее, да направи кариера, а ще създава деца. Лара е ужасена, защото не иска Бернарда да сгреши и да си плаща цял живот за тази грешка. Да я направи баба на тези години е абсурдно“, коментират източниците.

Дъщерята на Лазара – Бернарда вече е голяма и сама може да взима решенията в живота си

Кака Лара не спирала да говори и да налива акъл на дъщеря си, която между другото е доста умно и начетено момиче. В любовта обаче, както се знае, и най-умният оглупява.

Затова и Лазара Златарева се надявала единствено да стане чудо и щерка й сама да осъзнае приоритетите в живота и бъдещето си. Владо Береану, а и Веселин Сивков я подкрепяли напълно в опасенията и страховете й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар