Ти да видиш: Бащата на Чочо се жени за 33 години по-млада от него красавица! (снимки на Диана + подробности)

Ти да видиш: Бащата на Чочо се жени за 33 години по-млада от него красавица! (снимки на Диана + подробности)
5 (100%) 3 votes

Бащата на Чочо Попйорданов – Иван Попйорданов вдига сватба с любимата си!

Бащата на нелепо напусналия ни Чочо Попйорданов – Иван Попйорданов най-после може да намери малко мир и покой за душата си.

Сърцето му беше разбито на безброй парченца първо от смъртта на дългогодишната му съпруга и майка на Чочо. А после и от гибелта на сина му.

Чочо

Бащата на Чочо Попйорданов се жени за 33 години по-младата от него Диана Андреева

Днес обаче Иван Попйорданов отново се усмихва, а причината за тази усмивка се казва Диана Андреева. Красива, умна и интелигентна жена на 44 години. С цели 33 години по-млада от 77-годишния баща на Чочо.

За любовта обаче няма пречки, нито възраст. Бившият директор на БНТ Иван Попйорданов се влюбил до полуда в Диана, която е финансов експерт. Приятелите им не ги корят, нито броят годините разлика помежду им, а ги подкрепят.

„Двамата се познават от доста години. И това не беше любов от пръв поглед, а по-скоро сходство на характери, мислене, чувство към живота като цяло. Работеха заедно и така лека-полека нещата се получиха. Много се радваме за тях и най-вече за Иван, на когото мъката беше наистина нечовешка“, разкриват близки до Попйорданов източници.

Иван и Диана Андреева вече постват свои общи снимки в мрежата, на които изглеждат много щастливи заедно. Куп приятели се изреждат да им честитят, сред които се откроява Ицко Финци. Той също се сдоби с млада жена, а и стана наскоро баща, макар да е преминал 80-те години.

Бащата на Чочо Попйорданов и половинката му ще сключат брак тази пролет. Но са се зарекли, че няма да правят пищни тържества, а ще се врекат във вярност само пред 5-6 най-близки хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар