Елица Тодорова посрещна на нож най-голямото щастие на Стунджи!

Елица Тодорова посрещна на нож най-голямото щастие на Стунджи!
5 (100%) 2 votes

Елица Тодорова нападна Стунджи след новината, която го докара до сълзи от радост!

Певицата Елица Тодорова не си и помисля да се радва за бившия си възлюбен и дуетен партньор. 39-годишната чаровница даже се дразни от факта, че Стунджи е щастлив, научи Kliuki.bg.

В момента Стоян Янкулов просто грее от щастие. Той се ожени повторно преди известно време и твърди, че това вече е точната жена за него. Освен това барабанистът ще става дядо съвсем скоро. Щерка му Стилияна очаква момиченце.

Щом узнала за хубавата вест, Елица Тодорова започнала да разправя пред всички, че това дете ще живее сред хора, които няма да се грижат добре за него. Стунджи го изкарвала постоянно зает, а дъщеря му пък твърде разглезена, неспособна да отгледа наследници.

Елица Тодорова не се радва за Стоян Янкулов – Стунджи

Мнението на Ели за Стилияна е продиктувано най-вече от това, че двете винаги са били в конфликт. Те до днес-днешен буквално се мразят, тъй като Стели така и не успя да прости на певицата, че разби брака на родителите й.

Елица и Стунджи, чийто рекорд в „Евровизия“ бе подобрен от Поли Генова, бяха любовна двойка в продължение на доста години. От около 5 обаче те вече не са заедно, а за причина се счита разюзденото поведение на женската половина от дуета.

Елица Тодорова и до днес не спира да купонясва, въпреки че й остават месеци до 40-тата й годишнина. Счита се, че многократно е сложила рога на Стоян, който искал да се ожени за нея. Дори и в момента певицата излизала с един куп мъж, повечето от които по-млади от нея.

Стунджи обаче изглежда така, сякаш е преодолял напълно Елица. Той пак е женен и определя съпругата си Дора Арабаджийска като любовта на живота си. Може би именно това смазва Ели, която води бурен живот, но не изглежда да е много щастлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Елица Тодорова посрещна на нож най-голямото щастие на Стунджи!”

 1. Maya

  ян. 12. 2017

  Никога не бих си позволила“лукса“да си принизя нивото до евтини журналисти-преписвачи с посредствен и уличен изказ, но тук става дума за едно невинно и борбено момиче, което нагло и просташки бе опорочено в най-щастливото му събитие- раждането на първата й рожбичка!
  Когато крадете и неграмотно скалъпвате истории за да ви плащат жалкото посредствено съществуване,помислете на каква цена си изкарвате прехраната!!! Всичко,което „сензационно“сте преписали до неграмотност не отговаря на реалността! Аз съм майката и първата съпруга на Стоян и нито Елица, нито неизвестната му втора съпруга познават дъщеря ни, камо ли да я коментират. Детето ми израсна умно и способно с мен и родителите ми, а днес е щастлива в новият си дом с прекрасен мъж и семейство от свекър и свекърва готови на всичко за снаха си. А евтините и жалки истории и интриги, които искате да преплетете унижавайки бившите завоевания на Стоян… Не касаят дъщеря му.Съветвам ви адекватно и достойно/ако знаете смисъла на тази дума/ да се извините за откровените свободни съчинения. Иначе ви пожелавам ръката с, която сте написали тези гнусни редове да се скове от злостта ви.
  Мая Стоянова-Янкулова-горда майка на единственото и прекрасно дете на Стунджи…
  Останалото е… Въпрос на съвест и морал!!!

Добавете коментар