Слави Трифонов си призна: Ето го големия му проблем с жените!

Слави Трифонов си призна: Ето го големия му проблем с жените!
3.3 (66.67%) 3 votes

Слави Трифонов разкри кое спира повечето му любовни приключения!

Шоуменът Слави Трифонов призна какъв е по време на една връзка. Оказва се, че слуховете са верни и той не дава никаква свобода на жената до себе си, научи екипът на Kliuki.bg.

Дългия сам разкри в шоуто си, че е патриархален тип, който обича да има контрол във връзката. Това е нещото, което винаги е правил, когато е бил обвързан.

Мартина Огнянова знае най-добре това. Балерината бе заключена в златна клетка близо 3 години. Тя не можеше да излиза никъде без Слави Трифонов, а в замяна получаваше охолен живот.

Слави Трифонов има много проблеми с жените

Същото донякъде е било и с предишните гаджета на тв продуцента. Маги Ангелова, Галя от „Сатен“, Алекс Раева – всички те са видели от първо лице истината за обвързания Слави.

По принцип се счита, че шоуменът има големи проблеми с поддържането на една връзка. Той е на 50 г., а досега за повече от 3-4 години никоя жена не е задържал.

Това е и причината Дългия да продължава да бъде ерген. Той досега не се е женил, но не защото му липсва желание. Самият той призна, че иска един ден да се ожени. Явно обаче така и не вижда в никоя своята съпруга.

Властният характер на Слави Трифонов се говори, че е придобит още като малък. Счита се, че шоуменът не искал да стане като баща си, който е бил командван от майка му. Затова решил да се превърне в негова противоположност.

До 10 години трябва да се разбере дали Слави някога ще има законна жена или ще остане стар ерген. Разбира се, кандидатки никога няма да му липсват, което прави избора му още по-труден.

За последна негова изгора се счита фолк дивата Преслава. Тъй като и тя има проблеми с обвързването, може би двамата наистина са се открили един друг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар