Истината лъсна! Виктория Петрова била шута на Красен Кралев заради Юксел Кадриев (Всичко за интригата)

Истината лъсна! Виктория Петрова била шута на Красен Кралев заради Юксел Кадриев (Всичко за интригата)
3.8 (76%) 5 votes

Стана ясно защо Виктория Петрова и Красен Кралев се разделиха наскоро.

Синеоката Виктория Петрова си навлече куп критики и нездрав интерес към личния й живот с връзката си със спортния министър. Докато мнозина заговориха за годежни пръстени и сватбени камбани, влюбените внезапно сложиха край на романса си. Разбира се, никой от тях не даде обяснение за развоя на събития. Името на друг мъж, обаче, започва да се прокрадва между техните две, научи kliuki.bg.

Това е името на Юксел Кадриев, екранния партньор на Виктория Петрова. Но, не бързайте да си мислите, че между тях има нещо повече от колегиални отношения. Просто красивата водеща на новините е прекалено привързана към работата си и не иска да я жертва заради брак, деца и тем подобни.

Поредният пример за това е от преди дни. Новинарката не присъства на официалното откриване на изложбата на Кралев, който напоследък се подвизава и като художник. Това е поредното доказателство, че отношенията между тях са охладнели.

Вместо да подкрепи любимия си в новото начинание, Виктория Петрова не изневери на навика си от вече четири години да прекарва вечерите си с Юксел Кадриев в телевизионното студио. Тя не е посмяла да си поиска ден отпуска, за да не настройва колегите си срещу себе си. По тази причина и не тръби за връзката си със спортния министър, за да не я гледат накриво, пише retro.bg.

Виктория Петрова предпочете работата пред любовта

Така и не е ясно дали двойката все е заедно, но работещите в БТВ смятат, че именно Кралев е причината за безкрайното щастие на колежката им. Те свидетелстват, че усмивката не слиза от лицето на новинарката, но тя не говори за причината за нея. Идва тихо на работа, винаги стилна и елегантна. След това Виктория Петрова отива във фитнеса, където поддържа спортна форма, а после се прибира при своя мъж, за да го вдъхнови за нови картини.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Истината лъсна! Виктория Петрова била шута на Красен Кралев заради Юксел Кадриев (Всичко за интригата)”

  1. Петър

    ян. 13. 2017

    Изключително успешен спортен министър е Красен подпомогна на Българският спорт много

  2. Стоян

    ян. 13. 2017

    Много помогна на Българският спорт сегашният ни спортен министър

Добавете коментар