За болката и силата на един популярен човек!

За болката и силата на един популярен човек!
3 (60%) 2 votes

За болката и силата на един популярен човек, той е Президент на нашата Родина, Росен Плевнелиев.

„Само човек, който е изпитал най-истинската болка, се научава да живее.“ – са силните, но тежки думи на едно болно дете към президента Росен Плевнелиев.

Поуката е, че в крайна сметка тази история може би ще ни помогне, да се поучим от детската мъдрост.

Това е само месеци преди в същата стая по-късно Плевнелиеви да изгубят най-големия си син – Филип.

Най-голямата болка, най-сериозния удар, който едно човешко същество може да преживее на земята, съдба, нежелана и непоносима, президентът премина през това.

Президентът на Р. България Росен Плевнелиев и неговата болка като баща

За жалост родните медии и много недоброжелатели нямаха милост или уважение към личната трагедия на семейството. Беше грозно!

Пред изданието за новини – „Накратко“, българския главно командващ Росен Плевнелиев разкрива, макар и до момента да не е желаел да е център на медийното пространство, че определено е по-спокоен след като неговите деца си останаха недокоснати от медии, слава, известност и всичко, което може да промени нормалното им детство и ритъм на семеен живот.

Въпреки че приключва мандата си като президент, а през цялото време бе коментиран повече за липсата на съпруга на политическите му посещение по света, отколкото за решенията му като лидер на страната ни.

Едно може да се обобщи винаги зад служебното, професионалното отношение и поведение е нормално да прозира човешкото и всяка история може да бъде разказана от първо лице.

Да се открие баланса между категоричното мнение и силата да приемеш различните в мисленето, дано това е урок за всички нас.

Бъдещето и историята никога не грешат само показват човешките несполуки или пък успехи, желаем все по-добре времена за всичките ни сънародници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “За болката и силата на един популярен човек!”

  1. Zlatena

    ян. 16. 2017

    Стига сте защитавали най некадърния президент на България и гъзолизец на Америка Роско Плювналиев

  2. Just_me

    ян. 16. 2017

    Ох, Плювена, по проста коментираща п*тка от теб скоро не съм чел!!! Долнопробна злобарка си и нищо повече!!!

Добавете коментар