Веселин Маринов си намери гадже, което пристъпва закона!

Естрадният любимец на народа Веселин Маринов върти любов с 42-годишната Веселина Пеева вече от две години. Блондинката обаче се оказа повече от скандална, като не е ясно дали изпълнителят на "Горчиво вино" знае с каква жена си ляга нощем. [caption id="attachment_379087" align="aligncenter" width="300"]Любовницата на Веселин Маринов точи ДДС Веселин Маринов си ляга с криминално проявена жена[/caption]

Веселина се води на работа в "Българско земеделско производство" ЕООД, където по документи е технически секретар. Служители от службите за сигурност издават, че основната роля на Пеева в дружеството е на посредник по странни сделки, които са свързани със системно източване на ДДС.

[caption id="attachment_379088" align="aligncenter" width="254"]Гаджето на Веселин Маринов се оказа скандално Любовницата на Веселин Маринов е замесена в данъчни измами[/caption] Името на дружеството е свързано със скандалния Ангел Бончев. Неговата репутация открай време е изключително съмнителна. Занимава се с искупуване на зърно. Още се помни криминалният случай с него от 3 август 2006 г., когато бе прострелян в кръста от неизвестен и до днес човек. Бизнесменът обаче така и не подаде жалба в полицията, въпреки че беше пострадало лице по случая. Още тогава се прокрадна съмнението, че Бончев има нещо за криене. Само ден по-късно друг бизнесмен, занимаващ се със зърно, се спомина. Това беше Асен Николов, който бе разкъсан от граната. За него се знае, че приживе е бил в близки отношения с видни мафиоти от Варна като Антонио Тунджев и Иво Гела. Гела е сред най-известните подземни босове у нас. Цели 14 години той бе лидер на престъпна групировка за убийства, отвличания, контрабанда с наркотици и незаконно притежание на оръжия. През април 2015 г. Иво Иванов - Гела успя да избяга от страната часове преди ГДБОБ да го залови. Тогава бандата му бе разбита и бяха арестувани 11 човека, пише в. "Уикенд". Антонио Тунджев също е с официално криминално минало. С него се свързва отвличането на Рубин Коцев - корабособственик и мениджър, който бе похитен през март 2004 г. Веднага след като излезе под гаранция, Тунджев избяга в Нова Зеландия, където се укрива със семейството си до 2013 г. Измамите на Асен Николов и Ангел Бончев са свързани с десетки източвания на ДДС. Чрез фирмата си "Фарим" Николов е мамил с огромни суми множество дружества в морката ни столица, обещавайки им да изтегли в тяхна ползва ДДС срещу процент от парите. Има доказателства, че Ангел Бончев е правел същото чрез фирмата "Агрорезерв" ООД.

На 13 август 2006 г. от МВР става ясно, че Асен Николов и Ангел Бончев са се познавали отлично и най-вероятно между двете покушения срещу тях има връзка.

Разследването по убийството на Николов обаче е скандално засекретено, по неизвестни и до днес причини. Стрелбата срещу Бончев пък остава неразследвана поради категоричния отказ на бизнесмена да подаде жалба.

Ангел Бончев е свързан с украването на цели 2,4 млн. лв. ДДС. Именно това показва справка на НАП от 2012 г. Данъчната тайна не позволи публично оповестяване на заподозрения, но във Варна се говори, че това е бил именно Бончев. За да се измъкне от злощастната ситуация, бизнесменът прехвърлил цялото си имущество на сина си. Всичките дружества били затънали в кредити, които не се обслужват редовно.

Ангел Бончев се е женил два пъти. Втората му съпруга Валентина му роди близнаци преди 3 години. Те са момченце и момиченце. Из морската столица обаче се мълви, че бизнесменът й изневерява с местна танцьорка. Секретна разработка в ГДБОБ от 2013 г, сочи, че Ангел Бончев и дясната му ръка Вели Магурата са били на мушката на антимафиотите. Двамата са свързани с придобиване на държавни имоти в Разград и край морето, закупени от тях на смешни пари. Например горски имот от 94 декара край Евксиноград е купен за нелепите 28 лв. на кв. м. 48 декара в Несебър пък им стрували едва 10 лв. на кв. м. Магурата е бил близък и със сина на Ангел Бончев - Боян. Двамата създават обща фирма през 2005 г. - "Агрорезерв". През 2007 г. пък регистрират дружеството "Бг Ленд Ко", което се занимава със строително предприемачество. Този тандем също се отличава с големи имотни далавери. През януари 2009 г., в рамките само на 6 дни, са направени цели 47 сделки за замяна на 14 573 декара в атрактивни зони край морето и планината. В замяна държавата е получила смешно евтини имоти из цялата страна. Щетите за държавата тогава са от 4 до 8 милиарда лв. На 22 януари 2009 г. "Бг Ленд Ко" ООД се сдобива с 20 хил. декара в Каварна и 70 декара гори в Тетевен. В района на Разлог пък Магурата и Боян успяват да прилапат 468 декара срешу само 1,95 лв. на кв. м. Любовницата на Веселин Маринов в момента я грози влизане зад решетките, тъй като се предполага, че е била посредник при далаверите на своите работодатели.