Зуека и Ани си откраднаха меден месец, вижте къде

Зуека и Ани си откраднаха меден месец, вижте къде
4.7 (93.33%) 3 votes

Дни след сватбата, Зуека и съпругата му Ани Вичева стегнаха куфарите за далечна дестинация.

Новината за сватбата на Зуека дойде като гръм от ясно небе за мнозина. Церемонията вече е отминал факт, а сега младоженците се радват на първите си дни от съвместния сеем живот. Както традицията повелява, те ще се поглезят с романтичен меден месец преди да се върнат към обичайния си начин на живот, разбра kliuki.bg.

В пълна мистерия минала подготовката за екскурзия, точно както и за самата сватба. Преди дни Зуека и Ани отлетели за Калифорния. Малцина били тези, които знаят намеренията им. Младоженците обаче заминали с добре начертана програма. Очаква се да останат цели три седмици зад океана. През това време са се заканили да вдигат телефоните само на най-близките си, за да ги успокояват, че всичко е наред с тях.

А междувременно ще се отдадат един на друг, което трудно им се получава в България. Зуека и Ани определено са доста дискутирана двойка, която е колкото харесвана, толкова и недолюбвана. Затова двамата избраха да бъдат на хиляди километри от България, за да отпразнуват брачния си съюз.

Актьорът и режисьорката са си набелязали няколко цели, които да изпълнят през следващите дни. Ще посетят Лос Анджелис и Сан Франциско. Ще гледат не едно и две представления. Най-запомнящото се от тяхсъс сигурност ще бъде магическото шоу на Дейвид Копърфийлд, пише slava.bg.

Зуека и Ани се скриха от всички

Зуека и Ани се скриха от всички

Както винаги, двойката ще запази тези прекрасни спомени само за себе си. Вероятно и самата им сватба щеше да бъде разкрита чак в самия ден на провеждането й, ако не бе Димитър Рачков. Екранният му партньор винаги е държал на дискретността, с която трудно се справя покрай промяната в семейния си статус. Зуека и Ани се надяват еуфорията около персоните им да поразмине, докато трае медения им месец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар