Гала изплака най-голямата си мъка: Ставам на 50, а не съм…

Гала изплака най-голямата си мъка: Ставам на 50, а не съм…
4 (80%) 2 votes

Депресията налегна Гала на прага на големия юбилей.

В понеделник Гала става на 50 години и както много други хора, се е отдала на равносметки за изминалия живот. Въпреки че мнозина смятат, че изглежда много добре за възрастта си, а и направи дългогодишна кариера, водещата сякаш не е достигнала пълното щастие. Има и прекрасна дъщеря, която миналата година бе абитуриентка. Но една липса не й дава мира в навечерието на рождения й ден, научи kliuki.bg.

Гала има един неуспешен брак зад гърба си с бащата на детето си. В последните години преживя ренесанс в личния свят със своя Стефан. Двамата живеят без брак вече 10 години, преминаха през не един и два трудни периода. Водещата прости изневяра в името на това да не остане сама на стари години. А и явно е влюбена истински.

Въпреки че сега всичко изглежда розово в отношенията им, тя намира един голям пропуск – че нямат общо дете. Сега Гала смята, че е изпуснала последния влак да създаде още едно дете и не може да си прости, че не го е направила, когато му е било времето. Затова и трупащите се годинки по-скоро я натъжават.

Стефан също има дете от предишен брак и двамата с блондинката ги обичат заедно с Мари, сякаш са техни общи. Но чувството все пак е различно. А Гала прехвърля цялата вина върху себе си. Тя още преди години заяви категорично, че не желае да забременява за втори път, защото е имала ужасна бременност и инфарктно раждане, пише hotarena.net.

Гала изплака мъката си

Гала изплака мъката си

Вероятно и това нейно решение е било причина за кризи в отношенията й със Стефан. И вероятно нямаше да се мине през тях, ако бе склонила да го дари с наследник. Но сега на Гала не й остава друго, освен да съжалява за минали грешки и да се надява някога да прости на себе си, а и да получи прошка от любимия си мъж.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гала изплака най-голямата си мъка: Ставам на 50, а не съм…”

  1. зрител

    февр. 08. 2017

    Тая жена я давате за пример ,а тя е разтурила поне 3 къщи официално и безброй еднодневки .Не ми е ясно как изобщо е забременяла след толкова много авантюри пък не ми е ясно ,а тоя хлапак с нея като ,че ли жена не е виждал.

Добавете коментар