Отново! Антон Хекимян предпочете мачо пред Василена (ФОТО от тайната им среща)

Отново! Антон Хекимян предпочете мачо пред Василена (ФОТО от тайната им среща)
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян не спира да подклажда подозренията за ориентацията си.

Тв водещият Антон Хекимян напоследък често може да бъде забелязан в компанията на своите красиви колежки. Докато се прави на мъжкар пред тях, годеницата му Василена е на заден план. Двамата се виждат все по-рядко, но май Гръбчева има друга причина за притеснение, разбра kliuki.bg.

От години се носят слухове, че Антон Хекимян е на другия бряг или поне не подбира по пол. Доста често журналистът е улавян в интимни и задушевни моменти с различни мъже. Преди дни за пореден път водещият предпочете да прекара час-два насаме с друг привлекателен мъж, отколкото с красивата си годеница.

Двамата избраха за място на срещата си популярно кафене в центъра. Поръчаха си кафе и фреш и се отдадоха на сладки приказки. Видимо двамата имаха доста какво да си кажат. А Антон Хекимян, изненадващо за него, предпочиташе да слуша в захлас събеседника си, вместо да приказва за себе си. Многозначителният му поглед е красноречив, че мъжът до него му е доста интересен.

Свидетели на срещата коментират, че господинът с водещия е висок и привлекателен, но прави впечатление че май е от арабски произход. Това доведе и до шеги, че Антон Хекимян май е почнал да си пада по бежанци. Едва ли е точно така, но все пак близостта им е подозрителна, пише retro.bg.

Антон Хекимян отново в мъжка компания

Антон Хекимян отново в мъжка компания

Известен факт е, че тв звездата обича да е в компанията на красиви мъже. Един такъв е личния му треньор Деян Топалски. Двамата прекарват часове наред заедно във фитнеса, а после не пропускат да си побъбрят в любимия си ресторант. Не е изключено Антон Хекимян да не консумира влечението си към своя пол, но все пак да му е трудно да го прикрива.

Събеседникът му тотално го е захласнал

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар