Бербатов отписан от английските медии! (Вижте как отвърна на спекулациите)

Бербатов отписан от английските медии! (Вижте как отвърна на спекулациите)
4 (80%) 5 votes

Английските медии пенсионираха Димитър Бербатов, той възропта.

Преди дни се заговори, че Бербатов е заминал с агента си Емил Данчев за Англия, за да води преговори с местни тимове. Така и не стана ясно дали вече има финализиран контракт, но завръщането на Митко на Острова не остана незабелязано, узна kliuki.bg.

Като бивш играч на „Манчестър Юнайтед“ и футболист с дълга кариера, Бербатов няма току-така да се съгласи на всяко предложение. А факта, че от около година е без отбор, не спира да подклажда куп спекулации. Слуховете, че обмисля пенсиониране и гледа към бъдеще, в което няма футбол, стигнаха и до Англия.

Дори в ВВС се появи материал, в който се казва, че най-добрият ни футболист от последните години обмисля своето оттегляне от спорта. Като причина за решението му е споменато, че Митко вече не е първа младост за професионален футбол. А един нов сезон в професионалната лига ще коства прекалено много натоварване на тялото му.

36-годишният Бербатов едва ли не бе отписан от професионалния футбол заради годините си. Въпреки това се подчертава, че би могъл да подпише с всеки един отбор във всеки един момент. Кой точно ще избере родната звезда, ще стане ясно съвсем скоро. Митко може да не се е спрял на никой английски клуб, а да предпочете американски или китайски, пише bgdnes.bg.

Там напоследък се привличат все повече световни звезди, а и трансферите продължават до по-късно. Едно я ясно със сигурност – най-добрият ни футболист не си и помисля за пенсиониране все още. Това сподели мениджърът му, който опроверга твърденията на английски журналисти, позоваващи се на незнайни източници.

Бербатов ще докаже, че още не е за изхвърляне

Бербатов ще докаже, че още не е за изхвърляне

Бербатов е решен, че ще играе още някоя и друга година, просто все още се колебае коя оферта да приеме. А за почивка ще има достатъчно време след това!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар