Биляна Гавазова рухна пред съпруга си: Не издържам повече! (Задава ли се раздяла?)

Биляна Гавазова рухна пред съпруга си: Не издържам повече! (Задава ли се раздяла?)
4.3 (86.67%) 3 votes

Биляна Гавазова явно не е толкова силна жена, за колкото се представя.

След като се върна на екран и дори стана водеща на новините, Биляна Гавазова съвсем изнемогва. Tя не спира да се бутa за колкото се може повече работа в БТВ. А междувременно трябва да бъде и майка, и домакиня. Така се стигна до тоталното й рухване и превръщане в робиня на кариерата и мъжа си, узна kliuki.bg.

Откакто стана водеща на обедните новини, Биляна Гавазова разкъсва ежедневието си между нюзрума на БТВ и домашните си задължения. Щом си тръгне от телевизията, тя хуква да прибира близо 2-годишния си син Александър от ясла. Намирането на свободно място в детското заведението е било истинско предизвикателство, но и единствената възможност пред нея. Оказва се, че тв звездата се е върнала на екран само след година майчинство не само заради работохолизма си.

Бизнесът на мъжа й Тодор не се оказал толкова доходоносен, че да покрие всичките им разходи. Именно по тази причина и Биляна Гавазова врънкала шефовете си за по-добре финансово подплатен пост. Сега, като водеща, заплатата й скочила, но това не значи, че живее околно. Семейството живее съвсем нормално и си прави сметка за всеки лев, свидетелстват съседи.

Биляна Гавазова изнемогва

Биляна Гавазова изнемогва

Водещата живее на семейния начала с бащата на детето си, но малко по-малко се превръща в негова робиня. Не стига, че работи за семейния бюджет, но и поема почти изцяло грижите за малкия Сашко. Тя върти домакинството и често пъти просто силите не й стигат да изпълни всички задължения. Добре че поне Тодор я отменя през уикенда със сина им, за да може да овършее къщата и току-виж да се поглези малко, пише retro.bg.

Тази ситуация определено не се харесва особено на Биляна Гавазова, но засега няма друг избор. Наскоро са сменили и дома си с доста по-малък и скромен, което също е удар по самочувствието й.

Водещата прибира сина си от ясла

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Биляна Гавазова рухна пред съпруга си: Не издържам повече! (Задава ли се раздяла?)”

  1. 777

    февр. 09. 2017

    Просто се питам а ние които ходим на работа и гледаме деца по 2 дори как успяваме със всичко ?Всичко е въпрос на организация , желание и любов помежду ни ,всичко останало е вид гевезалък Като е решила да има дете да му мисли ,а не да хленчи, ние къде къде с по скромни доходи се оправяме ,а тя туркинята не може, ще трябва да занижи критериите си друг изход няма..

Добавете коментар