Олеле: Десислава ли е този хипопотам?! (певицата ужаси с дебело и безформено тяло – СНИМКИ)

Олеле: Десислава ли е този хипопотам?! (певицата ужаси с дебело и безформено тяло – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Десислава изобщо не е това, което се опитваше да покаже от Малдивите!

Преди малко повече от месец, Десислава и любимият й Благой Найденов си подариха романтична ваканция на Малдивите. За да не остане по-назад от колежките си, певицата също задръсти социалната мрежа с поредица от снимки.

На повечето от тях обаче, феновете хлъцнаха. Защото с очите си видяха как от пълничка тетка, Десислава се е превърнала в абсолютна манекенка. Изпълнителката шашна с неочаквани и перфектни форми. Толкова перфектни, че мнозина се запитаха реалност ли е това, или фотошоп.

Десислава

Десислава се опита да излъже всички, но не й се получи

Е, ето че истината излезе наяве и то по-скоро от очакваното. Посетители на нощен клуб, където скоро Десислава имаше участие, снимаха и изпратиха до медиите нейни оригинални фотоси. Без капка чужда намеса или фотошоп. И – о, ужас!

„Какъв е този хипопотам, който се е покатерил на сцената?! Десислава ли е това, бе?! Виждаме само една леля, която се е облякла потресаващо неадекватно в тясна и къса рокля, от която само сланини и паласки се тресат“, коментират очевидци на фарса.

Наистина гледката на Десислава преди дни няма нищо общо с тази Деси, която изкусително е полегнала на плажа на Малдивите. Дебелината й е явна, но и тя дори не е най-големият проблем.

Ха сега да видим – коя от двете скорошни снимки на певицата ви се струва реална, а?! Истината е направо потресаваща

Чудовищното в случая е как на Десито й е хрумнала пагубната идея да облече телесата си в тази тясна рокля на зеброви шарки. И с кой акъл си помисли, че тъмнината в бара може да прикрие това наистина шокиращо кощунство с естетическия вкус на околните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар