Феновете в екстаз: Откраднат живот идва с нови интриги и драми! (Кога започва и кой си отива)

Феновете в екстаз: Откраднат живот идва с нови интриги и драми! (Кога започва и кой си отива)
Гласувайте за статията

Откраднат живот идва с нови интриги и драми!

Откраднат живот идва с трети сезон. Феновете на култовата лекарска сага са в нетърпение да видят любимите си герои. Продуцентите обещават още по-драматични епизоди. Които често ще завършват така, както никой не е предполагал.

Другата интересна новина е, че в епизодите ще влизат нови лекари. Които ще повишат на макс напрежението в заплетената сюжетна линия на най-успешната поредица с медицинска тематика у нас.

Третият сезон на Откраднат живот ще носи името „Възмездие”.

„Сега всеки от героите ще получи заслуженото. За едни то е свързано с опрощение. За други от участниците с разрушаване на досегашния живот. Но никой от тях няма да бъде подминат от възмездието”, издават шефовете на продукцията.

Още едни интересни ситуации ни очакват в епизодите на „Откраднат живот”. Едни от старите страници ще бъдат затръшнати завинаги. Други, изненадващи и неочаквани, ще бъдат отворени за първи път.

Интригуващи сюжетни линии ще съпътстват успешната хитова драма „Откраднат живот”. Продуцентите на продукцията открехват още малко интригуващите ситуации. Освен нови герои и доктори, в продукцията ще намерят место различни социални проблеми и въпроси. Това стана нещо традиционно в „Откраднат живот”.

Определено сценаристите обещават още изненади. И много интриги в третия сезон на българския сериал. Разнообразие в клиника „Свети Кирил” ще има обещават и някои от хитовите участници в третия сезон.

Откраднат живот идва по-вълнуващ

Всичко това ще стане съвсем скоро. А феновете нетърпеливо очакват любимия си сериал „Откраднат живот” по Нова телевизия. Който по обещания ще стартира на 20-ти февруари. В момента текат усилено снимките на епизодите от третия сезон на поредицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар