Юксел Кадриев в шок от срамната истина за щерка му (Вижте колко е пропаднала!)

Юксел Кадриев в шок от срамната истина за щерка му (Вижте колко е пропаднала!)
5 (100%) 1 vote

Юксел Кадриев се е провалил в ролята на родител и сега горчиво съжалява.

Новинарят Юксел Кадриев има дъщеря Габриела, която вече е на 16 години. Тя живее при него, разделена от майка си. А татко й е непрестанно зает и няма почти никакво време да й обърне необходимото внимание. За сметка на това го компенсира с финансови инжекции, а резултатът е на лице, научи kliuki.bg.

Дъщерята на тв звездата от няколко години кара изключително тежък пубертет. Макар и да изглежда властен и строг, Юксел Кадриев е вдигнал ръце от детето си и сякаш няма никакъв контрол върху него. Двамата рядко се засичат в дома им, а когато това стане, Габриела избягва да говори с него, камо ли да споделя терзанията си.

Преди известно време тя бе избягала от баща си и му се наложи дълго да я увещава, за да се върне. Явно именно тогава е успяла да си издейства по-голяма свобода като условие за завръщането си. Но сега тя се е превърнала в свободия. Тийнейджърката залива социалните мрежи със свои снимки, на които пуши или пие алкохол.

Юксел Кадриев е изпуснал юздите на тийнейджърката

Юксел Кадриев е изпуснал юздите на тийнейджърката

Тя излиза вечер доста често и се прибира в малките часове на нощта, въпреки че законът й го забранява. Габи не веднъж се е ползвала с протекции заради името на баща си. А междувременно не спира да го петни. Най-шокиращото в случая е, че дъщерята на Юксел Кадриев се е събрала в лоша компания. За дружките й, а явно и за самата нея, употребата на леки наркотици не е никакво табу, а по-скоро ежедневие.

Новинарят се е хванал за главата, щом е видял какви снимки на марихуана си поства щерка му. Всички в училище познават Габриела като разхайтена ученичка, която заляга повече над пиенето и цигарите, отколкото над учебниците. И за това главната вина е на Юксел Кадриев, който сега се чуди как да оправя кашата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар