Постъпката на Андрей Арнаудов доказва колко е отчаян! (Вижте как намери утеха)

Постъпката на Андрей Арнаудов доказва колко е отчаян! (Вижте как намери утеха)
Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов страда от жестоки комплекси и е избрал традиционен начин, за да ги избие.

Тв продуцентът Андрей Арнаудов може да се нарежда в челните места на най-оборотните ергени, но отново е сам. Докато аверът му Иван се радва на пълна къща с деца и любяща съпруга, другият опосум се чуди какво не му е наред и дали няма да си остарее сам. А междувременно прави необмислени стъпки по пътя към граденето на имиджа си, узна kliuki.bg.

Съвсем наскоро Андрей Арнаудов се е сдобил с чисто нова кола. Тя е последен модел, директно от завода и е огромна! Особено на фона на неговия малък ръст. Возилото е на немска марка и струва внушителните 160 бона. Продуцентът не може да се нарадва на новата си придобивка и само обикаля столичните улици, развозвайки приятели.

На всички иска да се похвали какво си е купил сам и жените не правят изключение. Докато един споделят радостта му, а други му завиждат, трети виждат в покупката избиване на жестоки комплекси. както е известно, големите возила са изборът най-вече на мъжете, които смятат, че по друг начин трудно ще ги забележат.

Андрей Арнаудов не може да се нарадва на новата си придобивка

Андрей Арнаудов не може да се нарадва на новата си придобивка

Те са несигурни в себе си по една или друга причина, но искат на всяка цена всички да ги видят и да ги харесат. В случая на Андрей Арнаудов, той отдавна се слави като заклет плейбой, минал през не една и две красавици, вероятно не заради физическите си дадености. Заради славата, която му се носи, продуцентът не може да си намери сериозна приятелка. А и сякаш не се стреми с този охолен живот, който демонстрира, пише retro.bg.

Всички известни бръмчалки вече са му научили номерата, а много са минали и през леглото му. Затова сега Андрей Арнаудов се надява с новата придобивка да му върже с някоя от по-неопитните жадни за слава и пари девойки. А такива колкото искаш. Дори и те обаче смятат, че с това возило опосумът изглежда доста нелепо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар