Ваня Червенкова попиля Албена Вулева: И закона, и Господ те наказа!

Ваня Червенкова попиля Албена Вулева: И закона, и Господ те наказа!
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова спечели съдебната битка със скандалната тв водеща.

Бизнес дамата Ваня Червенкова се оказа една от малкото, които успяха да натрият носа на Албена Вулева. Устатата водеща сипе наред огън и жупел, но сега си намери майстора. До скоро тя бе хванала на подбив явно не правилния човек и сега вече е със статус „осъдена“, узна kliuki.bg.

Преди дни съдът се е произнесъл окончателно по делото за клевета, което Ваня Червенкова заведе срещу Вулева. И го спечели! Тя се похвали със заслужената си победа в социалните мрежи и определено успя да запуши знаещата много сигнално жълта уста. Бизнес дамата преди време заяви, че има непоносимост към несправедливостта.

Също така не може да позволи човек като Вулева да й подрива репутацията и достойнството. Затова се мобилизира с група адвокати и си защити правата по съдебен път. А от тук нататък е решена само по този начин да търси истината. Така Албена е изправена пред още три дела, заведени срещу нея и майка й от Ваня Червенкова. Тя е решена да съди жените до дупка, или поне докато им дойде малко акъл в главата, пише hotarena.net.

Ваня Червенкова намери цаката на Вулева - съд до дупка

Ваня Червенкова намери цаката на Вулева – съд до дупка

Вулева безспорно изля куп помия върху главата на ищцата по делата и напълно си заслужава присъдата. Освен това, бизнес дамата заяви, че вярва в държавата и пожела на майка и дъщеря любов, че поне малко да се вразумят. В противен случай още дълги години ще се разкарват по съдилищата. А откъде ще намерят пари за обезщетението, си е лично техен проблем. Водещата няма нищо на свое име, няма и работа и буквално няма какво да й вземе човек.

Въпреки това, Ваня Червенкова няма да се откаже от новите три дела. За нея не финансовата облага е водеща, а факта, че излиза морален победител от една нечиста война, която започнаха срещу нея без причина.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар