Захари Бахаров е обезобразен, нещо страшно се случи с актьора! (ШОК фото)

Захари Бахаров е обезобразен, нещо страшно се случи с актьора! (ШОК фото)
3.5 (70%) 2 votes

Захари Бахаров публикува шокираща снимка, на която е труден за разпознаване!

Актьорът Захари Бахаров отново привлече вниманието към себе си. този път обаче не остави фенките си без дъх с поредния образ на лошо момче, а направо им изкара акъла! Който не знае, че е той на фотото, надали ще го познае. Лицето му е обезобразено, видимо от здрав пердах, който е ял, узна kliuki.bg.

За успокоение, всичко това е само част от новата му роля за международна продукция. Наскоро Захари Бахаров се завърна от Мароко, където участваше в снимките на нова продукция. Засега не иска да издава подробности за филма. Споделя само, че пак го играе от лошите. Но дори и те понякога ядат бой! А резултатът е явен – подпухнало лице, торбички под очите, рани и синини. Определено добър сценичен грим, не може да се отрече.

Актьорът признава, че дори самият той се е уплашил, щом се е видял в огледалото след часове работа на гримьорите. Явно никога не е бил така пребиван в реалния живот. Въпреки това, Захари Бахаров за пореден път показал професионализъм и актьорски умения. Той е сред малкото родни кино и театрални звезди, които пробиват и зад граница. След участието си в „Игра на тронове“, предложенията към него валят.

Така се е стигнало до снимките на драматичната продукция насред пустинята в Мароко. Жегата е била зверска, но въпреки нея лошото момче показало завидни умения при боравенето с различни оръжия. А междувременно успял да създаде и много приятни спомени, пише retro.bg.

Да, това е Захари!

В промеждутъците на снимачния процес актьорът пояздил камила за първи път в живота си. Разбира се, Захари Бахаров не пропусна да сподели преживяването със своите фенове, гарнирайки го с типичното за него чувство за хумор. Така че, боят определено си е заслужавал!

Новото превозно средство на актьора

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар