Стоянка Мутафова в несвяст: Муки щеше да умре заради мен! (Всичко за трагедията)

Стоянка Мутафова в несвяст: Муки щеше да умре заради мен! (Всичко за трагедията)
Гласувайте за статията

Стоянка Мутафова и дъщеря й Муки са имали не една и две запомнящи се случи, не не всички са особено забавни.

Преди години Стоянка Мутафова и Мария Грубешлиева заминават на море. Всичко им е подсигурено без пари, от тях само се иска да бъдат себе си и да се забавляват. И успяват – за няколко дни вдигат хотела с краката нагоре. С тях е и кучето им и двете дами и до днес се чудят как са ги изтърпели, узна kliuki.bg.

Муки разказва за на пръв поглед забавната случка, която е минала в сферата на драматизма. Двете със Стоянка Мутафова вечеряли в заведението на хотела. Тъй като били на ол инклузив и всичко им било безплатно, Мария обърнала малко повече бирички. Тогава майка й влязла в роля и й се скарала на висок глас да спре да обръща чашите, че ще се напие.

Това видимо подразнило Муки, защото всичко се обърнали към тях и я погледнали, сякаш е пияница. Тя скочила от масата и заявила на майка си, че ще се хвърли в морето. Била се въоръжила с ледена физиономия, направо да й повярва човек, че ще го направи! След това отпрашила към брега, а след нея тръгнали куп посетители на ресторанта, инструктирани от Стоянка Мутафова, пише bgdnes.bg.

Стоянкова Мутафова разкри неподозиран момент от живота си

Стоянкова Мутафова разкри неподозиран момент от живота си

Те намерили Муки и започнали да я убеждават да се върне, защото майка й много се е притеснила и ще вдигне кръвно. Тези думи още повече подразнили сърдитата дама. Сякаш няма никакво значение дали тя ще се удари, най е важна само майка й! Затова се заинатила и отново побягнала.

След известно време се върнала сама в хотела и заварила лекар да мети кръвното на майка й. Стоянка Мутафова наистина се била притеснила да не би дъщеря й да направи някоя глупост. А днес и двете се заливат от смях при спомена за тази история.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар