Елена Петрова за Емануела: Гледам я и се червя от срам! (Още за скандала)

Елена Петрова за Емануела: Гледам я и се червя от срам! (Още за скандала)
4.5 (90%) 2 votes

Елена Петрова винаги е била деликатна

Елена Петрова не успя да се сдържи този път. Актрисата въстана срещу простотията, която ни залива от екрана. На прицел попадна певицата Емануела. Поп фолк дивата с изумрудения поглед бе гост при Гала в предаването й „На кафе”. Там фолкаджийката нижеше срамни сюжети и се ровеше в „мръсното бельо” на семейството на бащата на сина си.

Известно е, че пайнерката поведе люта битка с Димитър Динев. Милионерското синче е баща на втория й син. Връзката им обаче бе белязана с много скандали и падения, а поп фолк дивата не може да му прости, че я заряза.

Двойката дори оспори родителските права над малолетния им син в съда. Чалга звездата дори го съди за издръжка.Синът на олигарха Динко Динев също не остава равнодушен. Той също не спира да вади „кирливите ризи” на майката на сина си Мити.

Звездата на „Пайнер” го обвинява как нон стоп игнорира задължениета си на баща. И как го взима, за да отбие номера. После купонясва до зори. Пие и вкарва в леглото си различни златотърсачки еднодневки.

При Гала в „На кафе” Емануела не спря със скандалните подробности на семейството на бащата на сина си Димитър. Което предизвика красивата актриса Елена Петрова. Това къдрокоската направи в социалната мрежа.

„Гледам и не спирам да се червя от срам. И неудобство. Как така направихме такива хора звезди? И модели за подражание”,искрено е притеснена звездата от „Стъклен дом”.Според нея трябва да внимаваме много какво правим в живота си. Защото те ни се „лепят” и стават част от нас. А кармата и пътя ни се определя от това, какво правим и говорим.

Елена Петрова се срамува от Емануела

Елена Петрова е убедена, че младите хора трябва да имат за пример успелите и интелигентните хора. И да игнорират простотията, която ни залива и от екрана. Едва тогава идва успеха. Животът на всеки би тръгнал в положителна посока.

Но не да следваме псевдо култура, каквато е чалгата, дава пример актрисата. А да се стремим към истинските ценности. Не само в живота, но и в изкуството, убедена е Елена Петрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Елена Петрова за Емануела: Гледам я и се червя от срам! (Още за скандала)”

  1. Гинка Ангелова

    февр. 15. 2017

    Елена Петрова с какво е по добра ,толкова пикантни истории има, че тя самата трябва да се черви сама от себе си ,няма нужда да се черви заради другите .

  2. ЕМИ

    февр. 16. 2017

    ЕМАНУЕЛА Е ПОСЛОВИЧНО ПРОСТА И ЗЛОБНА,ЗАЩО Я РАЗКАРВАТ ПО МЕДИИТЕ ,ТЯ ЛИ СИ ПЛАЩА,ТОВА СЕ ПОДРАЗБИРА,ИЛИ И МЕДИИТЕ СА ТОЛКОВА НА НИСКО НИВО,ПОДИГРАВАТ ЛИ СЕ И С КОГО?

Добавете коментар