Борис Солтарийски се превърна в копие на Слави Трифонов, накара всички да го мразят!

Борис Солтарийски се превърна в копие на Слави Трифонов, накара всички да го мразят!
4 (80%) 4 votes

Борис Солтарийски се променя с всеки изминал ден, прекаран в „Шоуто на Слави“.

От дългокосия рокаджия Борис Солтарийски, който плахо прекрачи прага на студиото на Дългия не е останал и спомен. Певецът определено се зашемети от славата, донесла му охолен живот, купища пари, красива жена и дете. Но цената, която плащат околните, май е прекалено висока, научи kliuki.bg.

Вокалистът на „Шоуто на Слави“ съвсем се е главозамаял в последно време. Слави отпусна примката около врата му и го пуска все повече на участия в нощни заведения. Там Борис Солтарийски се къпе в обичта на феновете, а и прибира солидни хонорари. От там и работата много му е пораснала и е започнал да се държи доста високомерно.

Командори, кара се, дава акъл без да са му го искал, смята се за много компетентен по всеки въпрос и мисли, че всички трябва да му се кланят. Малко по малко Борето се е превърнал в точно копие на работодателя си Трифонов. Все пак, хората правилно са си го казали – с какъвто се събереш, такъв ставаш. Така работещите в БТВ и околността вече трябва да търпят капризите и арогантността не на един, а на двама работещи там.

Ако до скоро Слави колеше и бесеше, сега Борис Солтарийски сякаш се подготвя да бъде негов заместник. Не може да му се отрече, че е овладял изкусно умението да бъдеш арогантен, невъзпитан и псуващ всеки, който ти припомни, че си простосмъртен. Последният подобен случай е само от преди дни, пише hotarena.net.

Боцето идвал на работа към обед, видимо сънен и вероятно след поредно участие до зори. Той спрял пред бариерата на паркинга пред БТВ и бил посрещнат от новината, че няма къде да паркира. Единственото свободно място вече било платено и нямало как да спре там.

Борис Солтарийски се помисли за голямата работа

Борис Солтарийски се помисли за голямата работа

Тези думи разгневили до такава степен Борис Солтарийски, че той почнал да сипе ругатни и закани към човечеца. След това спрял на въпросното място и се шмугнал в сградата на телевизията пред мнозина изумени погледи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар