Григор Димитров мачка наред, но този удар го нарани жестоко!

Григор Димитров мачка наред, но този удар го нарани жестоко!
Гласувайте за статията

Григор Димитров побеждава, но светът продължава да се съмнява!

Превърналият се в жива легенда на българския тенис, още докато е в активен състезателен период, Григор Димитров прави невероятни неща по кортовете из цял свят. Това обаче не стига за някои от управата на този спорт. Победите на Гришо са подложени под съмнение, при това от самата Международна федерация по тенис.

Истината е, че от ITF явно не вярват достатъчно във възможностите на Гришо. Той продължава да бъде зорко следен за допинг. През миналата година е бил тестван над 10 пъти, а тенденцията през тази продължава, научи Kliuki.bg.

Федерацията обиди Григор Димитров

Григор Димитров е подложен на съмнения от страна на Федерацията

Според информациите, идващи от чужбина, Григор Димитров бил доста обиден от тези постоянни проверки. В началото той ги приемал като част от играта, но после започнал да смята, че всичко е тенденциозно.

В историята на тениса много редки са случаите, в които един и същ тенисист е давал проба за допинг повече от 10 пъти на сезон. Затова Гришо приемал всичко това като обида към него и възможностите му.

В момента нашата първа ракета мачка конкуренцията в Ротердам. Преди това той завоюва титлата в София, а най-значимото си представяме Гришо направи в Австралия, където в турнира от Големия шлем стигна до полуфиналите и бе на косъм от финала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар