Ненчо Балабанов в шок: Научи мръсната тайна на Йоана Драгнева! (Ето с кого го направи баджанак)

Ненчо Балабанов в шок: Научи мръсната тайна на Йоана Драгнева! (Ето с кого го направи баджанак)
Гласувайте за статията

Йоана Драгнева вече е загърбила Ненчо Балабанов

Йоана Драгнева си има друг. Фейс Бойко определено също не се тръшка за нея. Съвсем скоро стана ясно, че бившото му гадже Йоана Драгнева го направила баджанак със Соня Васи.И то с най-актуалният си нов любовник. А той е барабаниста Васил Ананиев.

Защото екс изгората на водещия на „Господари на ефира” вече е в неговите обятия.Двойка са от няколко месеца. Влюбените заедно вдигнали наздравица и на Нова година, в Маями. Където актуалният й любовник живее от години. Музикантът и Йоана Драгнева се запознали през ноември, миналата година.
В столицата.

Били в общата компания с Калин Вельов и певицата Мария Грънчарова. Между тях веднага прехвърчали искри. И само след няколко вечери от добри познати и приятели се превърнали в любовници. Като вече не крият връзката си.

Но водещата от БНТ твърди, че не барабаниста е виновен за разпада на връзката й с имитатора на Бойко Борисов. Просто нещата между тях достигнали до финалната права. А любовната й афера с Васко ускорила нещата.

В България барабаниста на Соня Васи е известен като неин бивш любовник. Преди известно време той направи шокиращо признание. Че не обичал Соня Васи, а се впечатлил от размера на къщата й в Америка. И бил с нея, понеже го издържала в чужбина. Но много страдал по друга любов, манекенката Маги Желязкова.

След раздялата си с нея се сваля с колежката й Теди Бургазлиева. Но накрая се разделя и с нея. И свива семейно гнездо с брюнетката Павлина. От връзката си с която има дъщеричка. Но се разделя с нея окончателно, малко преди да срещне Йоана Драгнева.

Йона Драгнева направи Ненчо баджанак със Соня Васи

Засега не става ясно дали между двамата ще има сериозни отношения. Но определено певицата е скъсала окончателно с актьора. Ненчо Балабанов също не страда много от тази раздяла. Наскоро, на лъскаво парти, се свалял упорито с модела Велина Узунова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар