Тони Стораро проговаря за Фики и Преслава? (Ето защо синът му се сгодил за Гюлшан)

Тони Стораро проговаря за Фики и Преслава? (Ето защо синът му се сгодил за Гюлшан)
4.6 (92%) 5 votes

Тони Стораро разкри истината за сина си и Преслава

Тони Стораро открехна имали ли са връзка Фики и Преслава. Това ще направи в предаването „Папараци”. Човекът глас ще бъде принуден да отговаря на неудобните въпроси на водещата Кристина Патрашкова.

Според свидетели от кухнята на предаването, Тони Стораро наистина ще потвърди връзката на Фики и Преслава. Двамата са били около две години заедно. Въпреки че и певците криха връзката си дълго време, тя наистина била факт.

Припомняме, че за любовна афера между тийн идола на чалга музиката и гласовитката от Добрич се заговори още при раздаването на музикалните награди на Планета тв. Точно преди две години. Тогава, на купона, те доста страстно танцуваха на дансинга. Внезапно в лъскавото заведение нахлу екс гаджето на Преси-Жоро Бирмата.

Ревнивият бизнесмен спретна чутовно меле, в което пострада Фики Стораро. Из медиите плъзна слуха, че баща му ще търси отговорност от ревнивия милионер. Но до съд и дело не се стигна. Скандалът и побоят се повтори и на участието на Преслава, лятото на същата година. Тогава пернишкият милионер отново спипа Фики и Преслава в не дотам приятелски прегръдки.

Но двойката така и не разкри истината докъде са стигнали. Самият Фикрет даде интервю в предаването на Николета Лозанова миналата година. Тогава той призна, че е лудо влюбен в известна певица и има намерение да я покаже официално. Името й не й каза, но на всички стана ясно, че говори за Преслава. Но два месеца по-късно е се сгоди за непознатата Гюлшан. Тя нито е известна, нито е певица или плеймейтка.

Но още на годежа стана ясна тлъстата придобивка от този мистериозен годеж. Родителите на момичето, което е също от турски произход, подариха на бъдещите младоженци тузарски апартамент в Брюксел. Цялото това шоу дойде като гръм от ясно небе. Най вече за Преслава. Която от тогава така и не може да се съвземе от удара.

Тони Стораро проговаря

Запитан дали наистина Фики и Преслава са имали връзка, Тони Стораро отговорил „Живи и здрави да са”. С което ясно намеква, че връзките на Фики и с други певици не са измислица. В „Папараци” Тони ще признае и защо Фики Стораро се е сгодил толкова набързо с неизвестна туркиня.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар