Аня Пенчева излезе от операционната: Ето какво е състоянието ѝ!

Аня Пенчева излезе от операционната: Ето какво е състоянието ѝ!
4 (80%) 3 votes

Аня Пенчева легна под ножа за свой сетен път!

Актрисата Аня Пенчева трябваше да изтърпи поредна своя операция. Този път тя не е за разкрасяване или друга прищявка, а отстраняване на апандисита, пише „24 часа“.

Бившата жена на Сашо Диков в момента вече е добре, след като хирургическата интервенция е минала без усложнения. Сега тя ще се възстановява известно време.

Именно операцията е и причината Аня Пенчева да отсъства от театралната зала снощи. Тя трябваше да играе в „Лунатици“, но представлението в Народния театър бе отменено,научи Kliuki.bg.

Операция за Аня Пенчева

Аня Пенчева с нова операция

Актрисата не за пръв път ляга под ножа. Преди 2 години тя се подложи на операция на очите, благодарение на която днес не носи очила.

„Аз съм актриса и не мога да нося постоянно очила или лещи. Затова реших да си реша проблема веднъж завинаги.“ – сподели в интервю преди време Аня Пенчева.

Говори се, че актрисата е почнала с операциите още като млада. Тя имала няколко пластични интервенции по цялото тяло. Лицето й в момента било доста подмладено, а тялото й стегнато по изкуствен начин.

Според слуховете, Аня има и силикон, но не само в гръдната област, а и в устните и задните части. Това обаче засега не може да се твърди със сигурност. Може би трябва да се пита Сашо Диков, който беше неин съпруг и е запознат отлично с тялото й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар