Иван и Андрей измислиха спасителна акция в Би Ти Ви!

Иван и Андрей измислиха спасителна акция в Би Ти Ви!
4.8 (95%) 4 votes

Иван и Андрей са решили да си увеличат приходите, след като бяха сериозно орязани от Би Ти Ви!

Продуцентите Иван и Андрей ще си спасяват кожата с ново предаване. То всъщност няма да бъде толкова ново, а съживен стар проект. Става въпрос за легендарния „Сблъсък“, пише HotArena.net.

Откриването на новия сезон на предаването се предполага, че ще бъде на 25 февруари, тъй като тази дата е посочена по много от софийските билбордове. Има вероятност снимките да бъдат провеждани в столичен мол, което би било изненада, научи Kliuki.bg.

Иван и Андрей

Иван и Андрей се спасяват с нов стар проект

Това ще бъде повторно връщане на „Сблъсък“ на екран. Предаването набра много голяма популярност в първото десетилетие на века. След кратка пауза се завърна отново преди 3 години, но за много малко.

Все още не се знае дали Иван и Андрей ще бъдат отново водещите. Последния път те бяха отстъпили тези функции на победителя от „Къртицата“ Любо Жечев. Тогава обаче „Сблъсък“ не се поздрави с очаквания рейтинг. Затова сега има вероятност самите продуценти да застанат пред камерите.

Решението на Иван Христов и Андрей Арнаудов да върнат най-старото си предаване в родния ефир е продиктувано от това, че БТВ намали сериозно бюджета им от другите предавания, които продуцират. За да не са на загуба тази година, Андрей и Иван предложили на телевизията „Сблъсък“ и тя го одобрила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар