Любовна драма съсипа Ивана!

Любовна драма съсипа Ивана!
3.5 (70%) 2 votes

Ивана страда от любов, но по кого ли?!

Певицата Ивана се оказа по-влюбчива, отколкото всички очакваха. Фолк дивата за пореден път намери любовта и я изгуби, научи Kliuki.bg.

Последната клюка гласи, че Ванчето е била зарязана от млад любовник. Това се случило само дни преди Св. Валентин, което още повече наранило изпълнителката на „Шампанско и сълзи“.

Според слуховете, скандалът започнал именно заради празника. Ивана щяла да работи, докато кавалерът й настоявал да прекара любовната вечер с него. Накрая се вбесил и просто й бил шута.

Ивана страда

Ивана пак е с разбито сърце

Певицата на народа не за пръв път е зарязвана от мъж. Говори се, че повечето й връзки са приключвали не по нейно желание. Мъжете бързо се влюбвали в нея, но впоследствие се коплексирали от силния й характер.

„Ванчето често играе ролята и на мъж. Това й се наложи още когато трябваше да отглежда Теодора без баща й. Мъжете около нея винаги са бягали заради нейната сила.“ – споделят източници, близки до Ивана.

Така фолк дивата за пореден път се озовава сама. Тя е прекарала Св. Валентин на работа, което не е бил перфектният празник за нея. 47-годишната брюнетка от Айтос се надявала, че след като си изпее песните, ще празнува с любимия мъж. Уви, това останало само надежда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар