Ели най-после видя истинския Миро и той не ѝ хареса!

Ели най-после видя истинския Миро и той не ѝ хареса!
4 (80%) 7 votes

Миро Каризмата се разкри тотално пред Елица!

Въпреки че са женени от 6 месеца и се познават от над 10 години, жената на Миро чак сега видя истината за него. А тя не е никак приятна, тъй като певецът е голям нервак по природа, пише HotArena.net.

Каризмата постоянно изпадал в пристъпи на гняв, които много трудно овладявал. Досега той винаги се виждал с Ели за по няколко дни, максимум седмица, но след сватбата започнал да се отпуска пред нея все повече и да показва истинското си лице, научи Kliuki.bg.

Миро и Ели

Миро се разкри пред Ели

Както се знае, Миро и Елица живеят в различни държави. Той е в България, а тя в Англия. Това обаче скоро ще се промени. Булката ще дойде при своя младоженец и така семейството им ще стане като всички други.

Мирослав почнал да прекарва все повече време със своята съпруга. Така той доста често почнал да се отпуска пред нея и да показва, че гневът е в природата му.

На всичкото отгоре този гняв бил свързан и с алкохола. Каризмата обичал да удря по няколко чашки, когато се ядосвал за нещо. Така той ставал изключително агресивен.

Ели не знаела за тази страна на мъжа си и останала потресена. Самата тя ненавиждала пияните мъже и ако знаела, че нейният е такъв, може би никога нямало да се венчае за него.

„Двамата не се познават достатъчно. Въпреки че отдавна са заедно, разстоянието ги е оставило на ниво гаджета от няколко месеца. Може би този брак беше доста прибързан, трябваше първо да поживеят заедно за известно време.“ – коментират познатите на двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар