Ще се опулите: Вижте какво прави тайно Слави Трифонов по време на шоуто си! (още подробности)

Ще се опулите: Вижте какво прави тайно Слави Трифонов по време на шоуто си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов наистина втрещи всички с това разкритие за себе си!

Хората от екипа на Слави Трифонов в шоуто му, са единствените, които го познават на 100 процента. Самият той многократно е заявявал, че близките му са далеч, няма жена до себе си и затова тези, с които работи, са истинското му семейство.

До днес само те знаеха какви ги върши шефът им по време на предаване, при това тайно. Какво ли не му говорили, но така и не успели да го накарат да се откаже от този си вреден, но упорит навик. А именно да пие. Или още по-точно казано, да се налива.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не спира да се налива тайно в ефир. Но не с грозданка, а с кока-кола

Да, действително Слави Трифонов се налива тайно в ефир. Но не с типичната българска ракия, както често го бъзикат музикантите от бенда. А с… кока-кола.

От години Дългия бил вманиачен по колата и не можел да изкара и ден, без да пресуши няколко бутилки от нея. По време на записите на предаването си, той карал Ванката да му носи кока-кола, която се налива в порцеланова чаша, за да имитира чай или вода.

Страстта на Слави към колата обаче е напълно противопоказна за здравето му. След като през 2007-ма година той се покри от света заради заболяване, а после призна за проблемите си със зрението и ред други болежки, лекари му поставили забрана.

„Мартина Огнянова го спираше да пие кока-кола и бяло вино, когато бяха заедно. Имаше един период, в който той се вслушваше в думите й и изпълняваше. Сега обаче пак се е върнал към старите си навици и буквално се друса с тази кока-кола“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ще се опулите: Вижте какво прави тайно Слави Трифонов по време на шоуто си! (още подробности)”

  1. Йееееееееееее

    мар. 01. 2017

    Това да му е проблема

Добавете коментар