Обрат: Виж какво се случва с Миро от Биг Брадър! (решението му смая всички – още подробности)

Обрат: Виж какво се случва с Миро от Биг Брадър! (решението му смая всички – още подробности)
Гласувайте за статията

Миро от Биг Брадър се беше изгубил за доста време от публичното пространство!

Помните ли Миро от Биг Брадър?! Влюбеният до уши съпруг, чиято жена – хубавата Елена, го окичи с рога пред очите на цяла България. Припомняме, че двамата участваха във втория сезон на Големия брат, където Миро излезе победител.

Миро от Биг Брадър

Миро от Биг Брадър върти кюфтета и кебапчета

Той успя да си спечели симпатиите и съчувствието на зрителите, след като красивата му съпруга Елена хлътна до уши във фризьора Мъро. И изобщо не се замисли да изложи половинката си пред милиони зрители.

Днес Миро от Биг Брадър и хубавата Елена не поддържат никакви контакти. Те се разведоха още след края на формата, а Миро неведнъж е заявявал, че не иска и да чува за Ели. Той откри новата си половинка, тя също. И дори е вече майка.

Миро от Биг Брадър пък за доста време се изгуби от медийното пространство. Последно той се пробваше да пробие като дистрибутор на трактори, но начинанието му завърши с тотален провал. Последва период на пълна мизерия и яко главоблъскане как да свърже двата края.

Към настоящия момент, ако щете вярвайте, но Миро от Биг Брадър е кебапчия. Да, той решил да отвори заведение за бира и скара, в което върти кюфтета, кебапчета и типичните плескавици от сръбската скара.

Заведението му се намира в един от крайните квартали на столицата, но приятели и стари фенове са редовни посетители там. Дори и само, за да се видят с Миро и да си побъбрят.

„Не е за вярване, че се захвана с това, защото никога не го е планирал, нито е мечтал да бъде ресторантьор. Но какво ли не прави и къде ли не се пренасочва човек в тази държава, за да си осигури нормален живот. Дано само му потръгне, а да не стане като със стотици други подобни обекти, които фалират на втория месец“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар