Светът гръмна: Сурогатна ражда близнаците на Роналдо, а не Джорджина Родригес! (истината е шокираща)

Светът гръмна: Сурогатна ражда близнаците на Роналдо, а не Джорджина Родригес! (истината е шокираща)
5 (100%) 1 vote

Кристиано Роналдо ще има близнаци, но не от новата си приятелка!

Новината, че футболист номер едно в света Кристиано Роналдо отново ще става татко и ще има близнаци, вече е известна на всички. Днес обаче световните медии гръмнаха с разкритие, което шокира тотално.

Роналдо

Кристиано Роналдо ще има близнаци, но те няма да са родени от Джирджина Родригес, а от сурогатна майка

И то е, че бъдещите деца на Роналдо няма да са от настоящата му приятелка – красавицата Джорджина Родригес. Бебетата ще се родят с помощта на сурогатна майка, която била от Западното крайбрежие на САЩ.

Новината е меко казано абсурдна, тъй като Кристиано Роналдо лично представи Джорджина на света преди няколко месеца. Двойката редовно беше хващана да се разхожда заедно, да се прегръща и целува. Това обаче наведе на доста противоречиви мисли и твърдения.

А злите езици се върнаха на старите слухове относно ориентацията на футболиста и твърденията, че е на другия бряг. А връзките му с жени и правенето на деца били само, за да прикрият истината за него.

„Знаете какъв е светът изобщо, а камо ли светът на футбола. Ако си признае или бъде разобличен, че харесва мъже, феновете ще го направят див и щастлив. Цялата му кариера може да отиде по дяволите, защото и съотборниците ще го довършат. Затова и е напълно възможно той да крие истината, поне докато е още силен играч на терена“, коментират запознати.

Ето в какви неловки и скандални кадри хванаха футболиста и то неведнъж

Припомняме, че въпреки усилията му да се крие и брани личния си живот, Роналдо на няколко пъти е хващан в доста странна близост с представители на силния пол.

Наскоро го снимаха с мускулест красавец, а преди време пък беше хванат с кикбоксьора Бадър Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар