Християн Гущеров бесен на Мария: Тропна по масата за първи път от години! (още подробности + снимки)

Християн Гущеров бесен на Мария: Тропна по масата за първи път от години! (още подробности + снимки)
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров се вбеси на Мария и за първи път вдигна скандал!

Съпругът на Мария – Християн Гущеров винаги е ставал повод за завист от страна на колежките й. По-млад от певицата, богат, спокоен и вечно разбиращ, т.нар. Мечо е мечта за всяка жена.

Мария

Християн Гущеров стана доста ревнив по отношение на неговата Мария

Както се оказа обаче, той също има нерви и предел на търпението. А в случая и двете достигнали връхната си точка. Повод за гнева на Християн Гущеров стана нещо, което той е виждал и преживявал през цялото време. А именно разголените снимки на половинката си.

Как и защо точно сега е решил, че Мария трябва да придобие известни задръжки, не е ясно. Но както видял последната й фотосесия с определени кадри от нея, направо изригнал.

Близки до Гущеров разкриха, че снимките на Мария, предназначени за предстоящата седмица на модата в столицата, накарали Християн да се опули, а после да скочи бесен.

„Че фотосите са красиви, красиви са. Мария винаги изглежда умопомрачително. Но позите й са толкова откровено предизвикателни, че сигурно една камара бачкатори са си излъскали „мечовете“, докато ги гледат.

Точно това май е започнало да дразни Християн и с право. Все пак с всяка година бракът им става все по-улегнал и вече иска Мария да се държи като семейна жена, на солидна възраст“, коментират източниците.

От своя страна обаче, изпълнителката била убедена, че не върши нищо лошо и никога не се наема да прави пошли фотосесии или реклами.

Но пък вижте за каква жена иде реч, как да не я ревнуваш?!

Тя за нищо на света не искала да се съгласи с мъжа си, тъй като провокативната визия е основното, което може да избута кариерата й още доста години напред.

Предстои да видим дали Мечо ще успее да преодолее ревността си, или тя ще стане повод за нови пререкания в двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Християн Гущеров бесен на Мария: Тропна по масата за първи път от години! (още подробности + снимки)”

  1. kovra

    мар. 17. 2017

    Товада не е снимка от масата, преди да е тропнал този хубавеляк????

Добавете коментар