Цвети Стоянова изригна: Пукайте се от злоба! (С чии пари беше в Дубай?)

Цвети Стоянова изригна: Пукайте се от злоба! (С чии пари беше в Дубай?)
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова не издържа на всичките критики към нея!

Бившата гиманстичка Цвети Стоянова е бясна от обвиненията, които се сипят към нея през последните дни. Мнозина се усъмниха, че тя и приятелят й Александър са заминали за Абу Даби с останалите пари от даренията, които постъпиха по сметката й по време на лечението й. Хубавицата обаче отрича, научи Kliuki.bg.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова вече се наслаждава на живота, но критики към нея не липсват

Докато беше в кома в болницата, Цветелина Стоянова получи 20 хил. лв. от държавата, както и 7 хил. евро от Федерацията по худ. гимнастика. Счита се, че девойката е получила и големи суми от частни лица, притекли й се на помощ.

Наскоро се прокрадна слух, че лечението на Цвети не е оползотворило всичките пари в сметката на световната шампионка. Това веднага породи много критики към нея в интернет, пише в. „168 часа“.

„Цвети харчи държавни пари за романтични екскурзии. Не е изработила и един лев от това, с което замина в Дубай.“ – пишат разгневени форумници.

Този път обаче Цвети Стоянова не успя да остане безучастна към критиката. Тя изригна с тежки думи срещу „хейтърите“.

„Пукайте се от злоба! Като бях зле, ви беше ок, а сега, когато съм добре и се наслаждавам на живота, вече е друго. Не мога да повярвам.“ – беснее 22-годишната красавица.

Ако критиките към нея са неоснователни, което е доста вероятно, то по всяка вероятност за екскурзията е платил Александър. Той е футболен вратар и макар да не е от най-големите имена в нашия футбол, не печели никак зле.

Припомняме, че Цветелина Стоянова пострада след опит за самоубийство през месец юни. Тогава гимнастичката изпадна в пристъп на неочаквана паника и се хвърли от балкона си.

След множество тежки операции и болезнени хирургически интервенции, Цвети успя да се възстанови до максимум. Нейният гръбначен стълб обаче остана с доста изкуствени подобрения по себе си, което предполага един лек откъм физически натоварвания за нея бъдещ живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Цвети Стоянова изригна: Пукайте се от злоба! (С чии пари беше в Дубай?)”

 1. krasi

  мар. 18. 2017

  Ne ia e sram !;!;; tolkova se molihme da ozdravee I da se opravi, a tia Sega se repchi.!!!!!

 2. Таня

  мар. 18. 2017

  Защо да се пукаме от злоба за една толкова лабилна личност , че чак се мята от прозорците , пък където и да е на екскурзии.

 3. qqw

  мар. 19. 2017

  Мърло смотана, няма ли са скриеш някъде, най-добре в психиатрията.

Добавете коментар