Орлин Павлов най-после разкри официално жената до себе си, но дали има задни мисли?

Поп звездата Орлин Павлов от няколко месеца върти любов с фотомодела Цветелина Роскин, но подробности за тази връзка никой не знае. Двамата държат в невидение хилядите почитатели на певеца, което пробуди някои неприятни за него слухове, дочу Kliuki.bg. [caption id="attachment_381880" align="alignleft" width="261"]Орлин Павлов и Лина Каква е истината за това между Орлин Павлов и Лина?[/caption]

Най-шокиращият от тях е, че бившият вокал на "Каффе" си прави пиар с Лина. Повод за тези приказки стана фактът, че двамата се залюбиха по време на снимките на последното му парче "С едно крило". Не след дълго Орлин пусна фото с манекенката край елхата, с което официално обяви, че са заедно.

В обществените среди се говори, че той е направил това с цел да популяризира песента си. Тъй като Лина участва в клипа, се очаква много хора да го гледат с интерес, защото искат да видят новото гадже на Орлин Павлов. Все пак преобладава мнението, че между певеца и хубавицата наистина има връзка, но тя не е толкова сериозна, а по-скоро с цел забавление. Това на практика за него би било идеалното средство за пиар, понеже хем популяризира парчето му, хем не лъже хората. Не може да не прави впечатление липсата на всякакъв коментар относно връзката му пред медиите. Орлин отказва категорично да говори за Лина, като само с няколко думи е промълвявал, че не иска да се шуми около тяхната любов. Разбира се, има вероятност Павлов просто да се страхува да не допусне грешката с Яна Акимова. Тогава цяла България разбра за любовта им и след това унижението за него бе грандиозно. Тя го заряза безцеремонно и се залюби с Петко Димитров. В крайна сметка певецът би трябвало да се замисля за сериозна връзка вече, защото е на такава възраст. Дали жената до него ще бъде Лина или друга, предстои да узнаем скоро.