Иван Лечев стопи Симона Загорова, готви я за шампион

Иван Лечев стопи Симона Загорова, готви я за шампион
5 (100%) 2 votes

Симона Загорова вече е с поне 10 кг. по-слаба, отколкото беше в началото на годината!

Щерката на Глория направи невероятен жест към предаването „Гласът на България“. Симона Загорова показа, че победата в него е над всичко за нея в момента, отслабвайки с много килограми, за да бъде хубава за екрана, научи Kliuki.bg.

Симона Загорова и Иван Лечев

Симона Загорова отслабна заради Иван Лечев

Според слуховете, в основата на всичко е Иван Лечев. Китаристът посъветвал Мони да започне да сваля излишни килца, понеже я готви за шампион в предаването.

Музикантът вярвал, че визията е от голямо значение във всичко. Тъй като на финала победителят се избира с смс-и, Симона Загорова ще има по-големи шансове за зрителските гласове, ако е по-фина, считал Лечев.

Дъщерята на Глория се яви на кастингите преди няколко месеца, но едва наскоро това бе показано по телевизията. За това време Мони свалила около 10 кг. и в момента е отново онова стройно момиче, което всички познават.

Мони засега се ползвала с привилегии при Иван Лечев. Тя му станала любимка още от кастингите и непрестанно я толерирал спрямо останалите в отбора си. Отсега за всички било ясно, че Симона ще е на финал.

Говори се, че и от самото предаване вече замисляли да изстрелят Загорова до финала, тъй като е сред най-известните участници и ще допринесе за доста смс-и. Нещата били толкова сигурни, че затова Мони решила да слабее, виждайки се вече на финалната права.

Според повечето информации, главната цел на Симона Загорова с това нейно участие в „Гласът на България“ не е да спечели формата, а да излезе от сянката на Глория. Всичко в повече обаче ще бъде в неин плюс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Иван Лечев стопи Симона Загорова, готви я за шампион”

  1. POLINA

    мар. 20. 2017

    Мони може и да умее да пее,но не е единствената…такива има много в страната ни.Солиден гръб на мама Гло и връзките и показват,че Монка е на различма стартова линия.НАПЪВАЙ се момиче нищо няма да стане,важно е участиети мила,ще си дъщерята на Гло както са и дещата на останалите ни звезди,випове и известни, защото са известни псевди звезди…..Муки на Мутафива,Дара на Ива Екимова,Кадиев на Евро, Рая на Азис,….има още такива живеещи под сянката на родителите си…

Добавете коментар