Катето Евро проплака: Зверски болки измъчват Сашо Кадиев! (истината за състоянието на водещия)

Катето Евро проплака: Зверски болки измъчват Сашо Кадиев! (истината за състоянието на водещия)
5 (100%) 1 vote

Сашо Кадиев не може да се движи от болките, родителката му притеснена!

Зевзекът Сашо Кадиев яко го закъса. Водещият и екранен партньор на Деси Стоянова в Би Ти Ви от дни не може да спи, да се движи нормално и дори да седи от болка. При това много страшна болка.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев не може да си каже името от болка. Хвана го гаден и мъчителен плексит

Това би потвърдил всеки, който е страдал поне веднъж от плексит. Защото точно плексит се оказа и диагнозата на Сашо Кадиев. Самият той си призна откровено болежките в ефир. И макар че Деси Стоянова му е свикнала на номерата, също прояви съчувствие.

Майката на Кадиев – Катето Евро, не била на себе си от притеснение. Чупела ръце и се вайкала за неволята на единственото си отроче.

„Катето душа дава за Сашко. Знае, че вече е голям. Знае и, че от плексит не се умира, но въпреки това не може да го гледа да се мъчи и да го боли. Много е сладка като се върти около него като пумпал и все гледа да го облекчи с нещо“, разкриват близки до семейството източници.

Тя и половинката на Сашо Кадиев – Таня Тончева се тревожели само този плексит да не се превърне в хроничен. Затова и постоянно пазели пострадалия да не се простуди и да не стои на течение.

„Глезят ме като царско дете, но пък на мен ми харесва. Не стига, че ме скъсват болките и се мъча като грешник, ако не бяха любимите ми жени, съвсем да съм се отчаял. Късметлия съм аз“, хвалел се, превит на две водещият.

Припомняме, че той и любимата му вече усърдно работеха по зачеването на второ дете. Предвид неистовите болки на Сашко в момента обаче, явно креватните гимнастики са отложени във времето. По обясними причини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар