Луиза Григорова разгроми Елена Петрова: Ще се омъжвам, дишай ми праха!

Луиза Григорова разгроми Елена Петрова: Ще се омъжвам, дишай ми праха!
Гласувайте за статията

Луиза Григорова триумфира и в личен, и в професионален план.

Актрисата Луиза Григорова най-сетне постигна категорична победа над вечната си съперница Елена Петрова. Двете водят открита вражда от няколко години заради режисьора Мартин Макариев. Наскоро съревнованието между двете се прехвърли и на малкия екран. Но сега вече е ясен категоричният победител, узна kliuki.bg.

Луиза Григорова стяга сватба

Луиза Григорова стяга сватба

Вчера Луиза Григорова хвърли бомбата с неочаквана новина. Актрисата сподели, че скоро ще мине под венчилото с любимия си мъж. За никого не е тайна, че това е режисьорът Мартин Макариев. Преди да се залюби с актрисата, той имаше дългогодишна връзка с колежката й Елена Петрова. Заради него тя заряза богатия си гръцки съпруг, а после остана с пръст в устата.

Именно заради фаталния господин двете актриси не се дишат. Напоследък Луиза Григорова доста дръпна напред в кариерата. Участието й в сериала „Откраднат живот“ се оказа повече от успешно. Всички я харесаха в ролята на амбициозната специализантка. А междувременно Елена Петрова блесна в главната роля в друга продукция на Нова.

Така съревнованието между двете стана директно. Но победителят и в професионален, и в любовен план е ясен. Това е Луиза Григорова! А победният е ход без съмнение е новината за предстояща сватба. Двамата с Макариев са заедно от около две години. Той има дете от друга жена, за което тя се грижи. Но явно да си играят на семейство вече им е омръзнало и са решили официално да станат такова, пише blitz.bg.

Засега влюбените не споделят дали има насрочена дата за щастливото събитие. Луиза Григорова така и не се похвали с годеж, а директно изстреля новината за брак. Със сигурност тя е сварина неподготвена Елена Петрова и й е развалила настроението й покрай премиерата на „Ние, нашите и вашите“. Е, поне в сериала и тя мина под венчилото!

Коментари чрез Facebook

коментара

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар