Мими Иванова попари Десислава: Какво правиш, момиче?! Защо си пропиляваш всичко? (още подробности)

Мими Иванова попари Десислава: Какво правиш, момиче?! Защо си пропиляваш всичко? (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мими Иванова е леля на Десислава, затова и не се стърпя да й каже какво мисли!

Обичаната наша естрадна певица Мими Иванова е леля на Десислава и това от години е известно на всички. Иванова е от Хисаря, където има още две сестри. А Деси е дъщеря на една от тях.

Десислава

Десислава често отнася и критики от леля си Мими Иванова

Точно затова съпругата на Развигор Попов си позволява да бъде винаги откровена и директна с племенницата си. На чиито талант се възхищава още, докато тя била малко момиченце.

„С чичо й Развигор я чухме да пее народни песни, когато още ходеше права под масата. И аз, и той бяхме убедени, че това дете е надарено с невероятен талант. Знаехме, че ще излезе велика певица от нея“, признава Мими Иванова.

Тя обаче е непримирима към някои черти от характера на Десислава и особено съм пословичния й мързел. Самата Деси неведнъж е признавала, че е мудна, бавна и докато се захване с нещо, може дни да минат.

Участието й в шоуто „Като две капки вода“ кара Мими и Развигор да се чувстват много горди с нея, но и имат какво да я посъветват по въпроса. А забележките им са отново свързани с мудността на певицата.

„Десито пак се отнася малко лежерно към задачите си. Имитациите са трудно нещо и тя би трябвало да е по-нахъсана, по-организирана. Иначе какво прави – пропилява си шансовете и всичко, което Господ й е дал. Ако трябва ще й се карам, но няма да я оставя да прави такива грешки“, категорична е естрадната легенда.

Колкото до личния живот и избор на Десислава, леля й не се бърка. Тя не е казвала нито дали харесва нелогично младото й гадже Благой Найденов, нито дали има нещо против.

В крайна сметка блондинката е вече достатъчно зряла, за да решава сама и да бере последиците от решенията си в личен план. А тепърва ще видим какви ще бъдат те за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар