Димитър Рачков възмути всички: Виж как измъкна брат си от затвора! (Пешо Измамата осъден за фалшиви пари)

Димитър Рачков възмути всички: Виж как измъкна брат си от затвора! (Пешо Измамата осъден за фалшиви пари)
5 (100%) 2 votes

Димитър Рачков не е в добри отношения с брат си, но въпреки това му съдейства!

Чаровникът от „Господари на ефира“ Димитър Рачков успя да възмути и вбеси голяма част от обществото, след като се разбра, че е помогнал на престъпник. Това се оказа собственият му брат, осъден на една година затвор за фалшиви пари.

Димитър Рачков

Димитър Рачков измъкна брат си от затвора

34-годишното братче на Димитър Рачков е известен в Бургас под името Пешо Измамата, което е повече от красноречиво. Той е търкал наровете в зандана цели три месеца, след като е бил уличен в притежание и разпространение на фалшиви долари.

Валутата менте Пешо Измамата пробутвал в родния си Бургас, предимно по казина. След претърсване на апартамента му на ул. „Македония“, полицаите се натъкнали на десет фалшиви банкноти с номинал от по сто долара, както и две с номинал 50 долара.

В сводката на полицията Пешо Измамата фигурирал само с инициалите си и извадил късмета, че лицето му успя да остане скрито. Според източниците, това е само и единствено благодарение на големия му брат Димитър Рачков.

„Рачков даде мило и драго, за да може името на брат му да остане в сянка. Той от години се черви от постъпките му и не е в добри отношения с него. Но все пак са една кръв, няма как да не му помогне. Затова и задейства всичките си връзки, за да го спаси за пореден път“, разказват запознати пред вестник „Таблоид“.

Кощунственото обаче е, че след като излязъл от пандиза, Пешо започнал да джитка из бургаските улици без шофьорска книжка. Така, както правел и редица пъти преди.

Мнозина разбират Рачков, но са много и тези, които го винят за помощта. И са на мнение, че всяки трябва да си понесе наказанието за деянията. „Нали „Господарите“ уж се стремят точно към това – справедливост за всеки. Тогава защо техните близки да са с привилегии?!“, негодуват потребители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар