Диана Найденова изплака мъката си: Виж в какъв кошмар е живяла години наред! (истината ще ви втрещи)

Диана Найденова изплака мъката си: Виж в какъв кошмар е живяла години наред! (истината ще ви втрещи)
5 (100%) 1 vote

Диана Найденова призна истината за себе си, при това на всеослушание!

Бившата водеща на Нова телевизия Диана Найденова разтърси обществеността с тайна от живота си, която никога преди не беше споделяла. Направи го сега, при това по най-абсурдния начин.

Диана Найденова

Диана Найденова шашна не само Васко Кеца, но и всички останали. Ето коя е била най-голямата драма в целия й живот

Всичко се случило съвсем наскоро, по време на участие на Васил Найденов в известно столично заведение. Диана Найденова била там, заедно с мъжа си Мирослав. Очевидци забелязали, че тя само се кефи на песните на Васко Кеца, но и здраво надига чашката.

Час по-късно певецът я познал и я извикал при себе си на сцената, където двамата изпели няколко куплета за шоу на публиката. Истинското шоу обаче настъпило после. Когато Диана Найденова признала пред сащисания Найденов, че навремето се е представяла за негова дъщеря.

„Знаеш ли, Васко. Толкова съм те харесвала винаги, че като бях малка, лъжех приятелите си, че ти си ми баща. Нали фамилиите ни съвпадат, реших, че искам да съм твоя дъщеря“, признала си водещата пред слисаната публика.

След което разкрила и най-големия кошмар в живота си. А той е, че е израснала без баща. Биологичният й родител изоставил майка й и нея, докато била още бебенце. Това било винаги огромна нейна мъка и липса.

„И, защото толкова пъти съм разправяла, че съм твое дете, сега искам да те нарека „татенце“ и да те целуна“, изръсила Диана Найденова и залепила звучна целувка на Васил Найденов.

А той така се шашнал от приказките й, че не знаел как да реагира. Само се засмял и подхвърлил, че все пак не е чак толкова възрастен, за да й бъде биологичен родител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар