Истинското лице на Азис излезе наяве чак сега! (Вижте неподозираната истина за певеца)

Истинското лице на Азис излезе наяве чак сега! (Вижте неподозираната истина за певеца)
4 (80%) 1 vote

Ако си мислите, че знаете всичко за Азис, то тогава сте в голяма заблуда!

Скандални факти от миналото на Азис, колкото искаш! Но се оказва, че едни от най-големите му тайни са останали скрити до ден днешен. Какво ли не сме чували за провокативния изпълнител, но шансът да не знаете точно тези факти за него е доста голям, узна kliuki.bg.

Азис знае 2 и 200

Азис знае 2 и 200

На 7 март Азис навърши 39 години. На прага на своя юбилей, изпълнителят на хита „Хабиби“ определено има доста моменти от личната си история, с които не се гордее особено. Знаем, че красивата му майка го е родила в Сливенския затвор. Тя първоначално го е кръстила Станислав, за да носи по малко от имената и на двете си баба. Щом разбрал обаче, баща му веднага наредил да го прекръстят на Васил. Самият певец никога не е криел, че не харесва особено името, което носи.

Въпреки че е роден за голямата сцена, първият досег на Азис с нея му действа съкрушително. След първоначалния фурор, който съзнава, изпълнителят се скрива от света. не е подготвен за бързата слава и това всички да го разпознават по улиците. По тази причина живее в квартирата на Тони Стораро и жена му Валя на морето повече от месец, без да си показва носа навън.

Това не е единственият случай,

в който депресията наляга Азис. Той често изпада в тежки емоционални състояния. От тях има само два изхода – или веднага се обгражда от приятели, или се затваря за няколко дни в своята стая за почивка, пълна с книги. В подобно спокойствие и много често на светлината от свещ, певецът е създал текстовете на най-големите си хитове, пише hotarena.net.

Ако сега може да си позволи почивка и лукс, то в началото на кариерата си Азис се е сблъскал с най-тъмната страна на мизерията. Често е спял на задната седалка на колата, за да пести пари от хотел. Или пък е нощувал в дупки за по осем лева, в които и вода няма. Така му се е налагало да се мие и подготвя за участие в автомобила, с който се придвижва.

Освен това, първите участия на Азис били с мизерни читалища, където трябвало да пее с шуба, за да не измръзне. Пускал си музика от касетофона  започвал да пее. А днес прибира по 10 бона на вечер!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар