Разкриха го: Ето кой се оказа новият любим на Антония Петрова! (снимки и подробности за него)

Разкриха го: Ето кой се оказа новият любим на Антония Петрова! (снимки и подробности за него)
Гласувайте за статията

Антония Петрова се носи на крилете на любовта, съвсем забрави брака си!

Бившата ни Мис България и последвала Мисис Русия Антония Петрова вече напълно забрави, че някога е била омъжена и е живяла с руснака Александър Бередин. Днес тя отново се носи на крилете на любовта, при това с млад и красив бизнесмен.

Антония Петрова

Антония Петрова и новото й гадже най-после бяха разконспирирани

Отдавна беше ясно, че Антония Петрова си е намерила нова половинка, но личността му оставаше загадка. Разкриха я репортерите на „Папараци“ и по-специално журналистката Елизабет Методиева.

В рубриката „Вип детектив“ снощи тя проследи красавицата и любимия й като разкри, че двамата са свили любовно гнездо в идеалния център на столицата. Където младият 28-годишен мъж си има апартамент.

Оказа се, че той върти успешен бизнес с климатична и вентилационна инсталация, находчив и умен е. А бъдещето му се очертава повече от блестящо. Видно е, че поне на този етап, в него място има отредено и за самата Антония.

След посещението си в апартамента, двамата влюбени се запътиха към село Драгичево, където е родната къща на красавицата. Тя отдавна вече е запознала родителите си със своя приятел и те са го харесали истински.

Ето кой е новият любим на Антония Петрова, съвсем млад, хубав и успял бизнесмен се оказа

„Семейството на Антония никога не е било очаровано от брака й с Бередин. Не смееха нищо да кажат, защото я оставиха да бъде самостоятелна и да решава сама за живота си. Но вътрешно не го харесваха и някак се опасяваха да не я нарани. Сега поне изглеждат спокойни и уверени, че най-доброто за щерка им тепърва предстои“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разкриха го: Ето кой се оказа новият любим на Антония Петрова! (снимки и подробности за него)”

  1. dida

    мар. 20. 2017

    tia go izpolzva,za da stane misis Rusia,nikoga ne e imala 4uvstva

Добавете коментар