Слави Трифонов е смазан: Това, което узна, го прекърши!

Слави Трифонов е смазан: Това, което узна, го прекърши!
4.7 (93.33%) 3 votes

Слави Трифонов не иска да приеме горчивата истина, но ще му се наложи!

Шоуменът Слави Трифонов търпи голям удар при големия фурор, който предизвиква „Гласът на България“ в момента. Дългия за първи път не е продуцент на предаването и то се радва на по-голям рейтинг от преди, научи Kliuki.bg.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не успя да превърне „Гласът на България“ в това, което е днес

До момента кастингите на тъмно са гледани почти колкото са били гледани в първия сезон през 2011 година. Това е голям успех, защото в началото предаването беше ново и е нормално да е имало голям интерес.

Предишните два сезона обаче са били далеч задминати от настоящия. Рейтингът на „Гласът на България“ всъщност е един от най-високите в целия роден ефир през последния месец.

Този сезон на предаването е директно продуциран от Би Ти Ви. Телевизията реши да съкрати разходите и затова освободи фирмата на Слави Трифонов. По този начин премахна посредника и сама дирижира нещата.

Като оправдание за шоумена може да послужи фактът, че за първи път „Гласът на България“ се излъчва след Нова година, когато конкуренцията е по-малка. Досега предаването винаги беше на екран през есента.

Злощастният сценарий за Дългия се повтаря. Миналата година „България търси талант“ също отбеляза по-добри резултати в сравнение с тези, които имаше при Слави през 2015 г.

Случайно или не, сякаш всички проекти тръгват по-добре след Трифонов. Рззбира се, той си има неповторимото „Шоуто на Слави“, което е неговата гордост, тъй като няма аналог в България, а и в световен мащаб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар