Изровиха истинското кръщелно на Лили Иванова: Тази година има юбилей! (Примата лъже за годините си)

Изровиха истинското кръщелно на Лили Иванова: Тази година има юбилей! (Примата лъже за годините си)
4.5 (90%) 2 votes

Лили Иванова може да е велика, но страда от огромен комплекс

Лили Иванова винаги е лъгала за годините си. Примата на родната естрада никога не е признавала на каква възраст е. Според издаден фалшив паспорт голямата звезда е 1949-ти набор. Само че се оказа, че това не е истина.

Лили Иванова

Лили Иванова лъже за годините

От много години великата изпълнителка прави-струва, но иска да изглежда далеч по-млада, отколкото е в действителност. И да се прави на неостаряваща икона. Модна и музикална.Преди доста време столичен вестник разпространи новината, че Лили Иванова е родена на 24-ти април 1949 година. Сега става ясно, че това си е пълна лъжа.

Измамата станала още по времето на соца. Тогава много от артистите и певците се възползвали от една благинка, да „намалят „ годините си. Сред тези мераклии попаднала и топ естрададжийката. И този паспорт по-късно се превърнал в неин официален документ.

Само че една лъжа не може дълго време да се тиражира и да не се разкрие. И най-после стана ясно истинската възраст на Лили Иванова. Отдавна възрастна на изпълнителката на вечния хит „Камино” се е превърнала в мистерия в българския шоубизнес. Но накрая тя се разбули!

Свещениците от храма „Св. св. Кирил и Методий” в Кубрат се оказаха най-верните хора на естрадната прима. Защото те са пазели като очите си истинското кръщелно свидетелство на Лили Иванова. Малцина могат да се похвалят с привилегията, че са зърнали този заветен документ.

Според написаното в него става ясна истинската рождена дата на поп певицата. И тя е 24-ти април, но годината е 1937. Което означава, че тази година Лили Иванова има юбилей. И става на цели 80 години!

Мнозина онлайн потребители са категорични, че Лили Иванова само може да се гордее с годините си. Не и да ги крие. Защото на тази възраст тя изглежда много добре, а и все още пее на сцената. Което наистина означава много.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Изровиха истинското кръщелно на Лили Иванова: Тази година има юбилей! (Примата лъже за годините си)”

 1. кики

  апр. 19. 2017

  Истинската година е 1933 проверете си!

 2. ваня

  апр. 19. 2017

  Да вярно е че е родена 1937 година ,защото в Мед.училище когато е учила е била с боята баба.Така че нека са живи и здрави и да продължават да ни радват.

 3. RAZOR

  апр. 20. 2017

  Красимира Митева/ФБ, не че годините имат значение в случая, а факта, че е излъгала. Цървул се е родила и цървул ще си остане. И говоря от позицията на човек с лични впечатления. Не знам кое е по-голямо егото й или алчността й.

Добавете коментар