Димитър Рачков сложи край на терзанията: Виж коя актриса замени Мария Игнатова в живота му! (топ разкрития)

Димитър Рачков сложи край на терзанията: Виж коя актриса замени Мария Игнатова в живота му! (топ разкрития)
4.5 (90%) 2 votes

Димитър Рачков отдавна береше ядове покрай любовта си с Мария Игнатова, но вече не!

Мария Игнатова и Димитър Рачков определено бяха страхотна двойка. Една от най-обичаните от нас. Но „бяха“. Защото всичко това, цялата им красива любов е вече в миналото. Както повечето хора по света, така и те се разделиха и всеки пое по своя път.

Димитър Рачков

Димитър Рачков и Мария се разделиха все пак цивилизовано и всеки пое по своя си път

Факт е, че във връзката им, Димитър Рачков винаги обичаше повече и понасяше повече. Той бе буквално обсебен от чаровната Мария Игнатова и затова не успя да приеме и леко раздялата им.

Идеята за нея беше на Мария. Която от доста време насам се колебаела в чувствата си към Рачков. Накрая му призна всичко, изнесе си багажа от къщата му в Панчарево и се премести в своя си апартамент. Оставен й от Петко Димитров, на когото сладураната роди първородния син Виктор.

Към днешна дата Мария палува с топ атлета и акробат Енчо Керязов, изглеждайки наистина влюбена. Димитър Рачков страда за краха на отношенията им и в един период дори избягваше общите им приятели, за да не се засекат по събития с Мария.

Е, както се казва, времето наистина лекува. Близки на Димитър Рачков зарадваха феновете му с новината, че най-после и той е срещнал друг човек. При това отново жена, отдадена на неговата професия.

Новата половинка на Рачков е студентка последна година в НАТФИЗ, която вече все по-често се изявявяла на театралната сцена. „Радваме се за него. Момичето вярно е доста по-младо от Мария, но пък е много умна и сериозна. А и Рачков не е престарял, де. Разбират се чудесно и макар да са още в началото, им пожелаваме късмет“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар