А, честито: Натирената от Гущеров Мария отива на съд! (опули се като й връчиха документа)

А, честито: Натирената от Гущеров Мария отива на съд! (опули се като й връчиха документа)
Гласувайте за статията

Мария съвсем скоро ще трябва да се изправи пред съда – отново за пари!

Финикийските знаци заемат главна роля в живота на Мария. Заралийката, която наскоро приключи и втория си брак с милионера Християн Гущеров, се сдоби с нови ядове на главата. Които, разбира се, са свързани отново с пари.

Мария

Мария е на път скоро да застане пред съда като длъжник

Оказа се, че години наред миньончето на Пайнер е пропускало да погасява задълженията си към Софийска вода за столичния си апартамент. Той е бил закупен на кредит през 2011-та година, по времето още на първия й брак с хотелиера Димитър Андонов.

Жилището се намира в столичния кв. „Лозенец“, но Мария го заряза в момента, в който се хвана със своя Мечо. Нещо повече – именно Християн Гущеров редовно погасявал месечните й вноски по кредита на апартамента. Но, разбираемо, забравил сметките за водата, които се натрупали.

При все, че Мария не е живяла в този апартамент, тя не е ползвала и вода. Затова сега задълженията й възлизат на смешните 40 лева и 82 стотинки. Заради които обаче, тя може да се изправи пред съда.

От Софийска вода многократно са изпращали покани до изпълнителката да си плати сумата, но нея вятър я веел на бяла кобила. Затова и се опулила, когато й връчили последното предизвестие преди броени дни.

От него разбрала, че възложението е в последна предсъдебна фаза и ако моментално не отиде в институцията да се разплати, ще трябва да си разхожда токчетата из съдебните коридори.

„Така е то, като си свикнал друг да ти оправя бакиите и да ти плаща сметките. Да си мръдне Д-то и да отиде да види какво правят хората цял живот. Хич не е такава принцеса, за която се изживява“, коментират злите езици из столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар