Скандалът е чудовищен: Разбраха кой спря „Шоуто на Слави“! (решението е еднолично – снимки + подробности)

Скандалът е чудовищен: Разбраха кой спря „Шоуто на Слави“! (решението е еднолично – снимки + подробности)
5 (100%) 1 vote

Предаването на Слави Трифонов е било спряно по едноличното решение на шефа на новините Венелин Петков!

Скандалът със спрените предавания на Слави Трифонов достигна връхната си точка. След като стана ясно, че интервюто му с Васил Иванов във вторник е било отрязано с едноличното решение на Венелин Петков.

Слави Трифонов

Разбра се кой е „дръпнал шалтера“ на Слави Трифонов

Припомняме, че Петков беше повишен в шеф на отдела „Новини и актуални предавания“. А откакто му порасна работата, не един и двама колеги ревяха срещу него.

Сега Венелин Петков удари и Слави Трифонов, при това, за да направи услуга на Дарина Сарелска. С която са стари приятели и в чудесни отношения. Това разкриха скандално източници от кухнята на Би Ти Ви.

Преди да поеме новините по Нова телевизия, Дарина Сарелска работеше в Би Ти Ви и оттогава е приятелка с Петков. За едноличното му решение намекна на пресконференцията и самият Слави Трифонов. Който на няколко пъти иронично попита Канна Рачева дали „софиянци вече са се завърнали в столицата след празниците“.

Сарказмът не беше насочен срещу Рачева, а срещу Венелин Петков, тъй като напоследък новините на Би Ти Ви се занимават с подобни „жизнено важни“ теми и въпроси, пише „Уикенд“.

„Петков лично се е обадил на Флориан Скала и без той да изгледа шоуто, му е заявил, че ако не го спрат, ще стане конфликт между двете най-големи медии. Човекът го е приел на доверие и се е съгласил да бъде спряно предаването“, обясняват източниците.

Работата обаче е там, че при системно спиране на предаването му, Слави Трифонов има правото да разтрогне „брачните“ си отношения с Би Ти Ви. Която ще му кихне цели 10 милиона лева неустойка. Така е упоменато в договора.

Решението е на Венелин Петков заради приятелството му със Сарелска

Затова и Дългия вчера беше повече от ясен. Ще стои в медията и ще си върши работата така, както повеляват договорните му отношения. Повече от ясно е, че в момента седи и гледа сеира на телевизията като само чака тя да направи грешния ход.

Играта на нерви тепърва започва! Само гледайте!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандалът е чудовищен: Разбраха кой спря „Шоуто на Слави“! (решението е еднолично – снимки + подробности)”

  1. MATEO

    апр. 20. 2017

    Клюки.бг, как още не сте разбрали „клюката“, че Митио Крика участва в Britain’s got talent 2017 и премина във втория кръг:
    Strong man Dimitar shows the Judges a smashing time | Britain’s Got More Talent 2017

Добавете коментар