Предаването на Слави Трифонов е било спряно по едноличното решение на шефа на новините Венелин Петков!Скандалът със спрените предавания на Слави Трифонов достигна

връхната си точка. След като стана ясно, че интервюто му с Васил Иванов във вторник е било отрязано с едноличното решение на Венелин Петков. [caption id="attachment_383938" align="alignright" width="260"]Слави Трифонов Разбра се кой е "дръпнал шалтера" на Слави Трифонов[/caption] Припомняме, че Петков беше повишен в шеф на отдела "Новини и актуални предавания". А откакто му порасна работата, не един и двама колеги ревяха срещу него. Сега Венелин Петков удари и Слави Трифонов, при това, за да направи услуга на Дарина Сарелска. С която са стари приятели и в чудесни отношения. Това разкриха скандално източници от кухнята на Би Ти Ви. Преди да поеме новините по Нова телевизия, Дарина Сарелска работеше в Би Ти Ви и оттогава е приятелка с Петков. За едноличното му решение намекна на пресконференцията и самият Слави Трифонов. Който на няколко пъти иронично попита Канна Рачева дали "софиянци вече са се завърнали в столицата след празниците". Сарказмът не беше насочен срещу Рачева, а срещу Венелин Петков, тъй като напоследък новините на Би Ти Ви се занимават с подобни "жизнено важни" теми и въпроси, пише "Уикенд". "Петков лично се е обадил на Флориан Скала и без той да изгледа шоуто, му е заявил, че ако не го спрат, ще стане конфликт между двете най-големи медии. Човекът го е приел на доверие и се е съгласил да бъде спряно предаването", обясняват източниците.

Работата обаче е там, че при системно спиране на предаването му, Слави Трифонов има правото да разтрогне "брачните" си отношения с Би Ти Ви. Която ще му кихне цели 10 милиона лева неустойка. Така е упоменато в договора.

[caption id="attachment_383939" align="alignright" width="260"]Скандалът е чудовищен: Разбраха кой спря "Шоуто на Слави"! (решението е еднолично - снимки + подробности) - Снимка 2 Решението е на Венелин Петков заради приятелството му със Сарелска[/caption] Затова и Дългия вчера беше повече от ясен. Ще стои в медията и ще си върши работата така, както повеляват договорните му отношения. Повече от ясно е, че в момента седи и гледа сеира на телевизията като само чака тя да направи грешния ход. Играта на нерви тепърва започва! Само гледайте!